Bellabells doktorların bi çoğu fizyolojik reflü diye yorumluyorlar. Halbuki değil. Doktorunuzu değiştirin. Sizinle aynı zamanlrda benim kızımın da başladı. 5aylık şu an. Doktor değiştirdim. Gastroözofagael reflü diye bir şey olduğunu söyledi. Öyle dik tutmakla falan geçmiyor. Kilo alımı durdu kızımın. İlaç tedavisine başladık. İlaçla sadece azaldı kusma. Tamamen geçmiyor. Aşırı huzursuz. Gündüz uykusu sıfır. Geceleri bayılıyo artık. Sabaha karşı uyanıyo bi daha nerdeyse uyumuyor. Bence gecikmeden başka doktora gidin. Belki sizin bu kadar ilerlemeden ilaca başlanırsa daha iyi olur. Ben öyle erteledim, kızım 3 haftada 150gr almış sadece. Sürekli ama sürekli kusuyodu. 4.ayda bu reflü tavan yaparmış, 6aydan sonra azalırmış 1yaşlarında da geçermiş. Ki post sahibinden gördüğümüz üzere 12 aylık çocuğu ama kusma yok tüm huzursuzluk var. Muhtemelen şimdi sizin bebeğinizde huzursuzluk yoktur. Kızımda başlarda yoktu sonradan başladı. Çok zormuş gerçekten Allah yaşatmasın kimseye. Nerdeyse tüm gün ağlayan mızırdanan bi bebeğim var 😔