Elayberosmom Kizlar kombileri açtık artık , odalarınızın kapısını açık mı tutuyorsunuz yoksa her odanin kapısı kapalı mı ? Bir tanidigimiz her odaninkini kaloriferin açıp kapıları açık tutuyor ev sabit 21 derecede kalıyor dedi . İçinizde bu şekilde ısınan var mi
Ceka Elayberosmom Sigara içtigi için eşim biZde cam cok acık olur o yüzden kapatıyorum. Birde yemek kokusu falan mutfakta bişeyler yaparken ben hiç sevmıyorum diger odalara gitmesini. Her daim odanın kapılarını kombi yansada yanmasada kapatırım
Minel-inannesi Elayberosmom sadece 1 odamin kapisi kapali oranin petegide kapali, ardiye olarak kullaniyorum bakliyatlar duruyo diye. Diger odalar acik evin sicakligi sabit
Elayberosmom Kuzularinanasi Ceka gunisigimm Kizlar benim evim birinci kat . Alt kat boş, üst katım da boş ev zor ısınıyor haliyle önerilerinize açığım Bebeğim de küçük 7 aylık. Evin nem oranı da yüksek %65lere kadar çıkıyor. Bugün kapıları da açtım ama 21 derece sizce ideal mi
Kuzularinanasi Elayberosmom suan oda sicalligini bilmiyorum derecem bozuk.36 38lerde yakiyoruz suan.yetiyor simdilik
Ceka Elayberosmom evet giriş katlar cok zor ısınıyor. Daha once oturmustum. Bebeginizi yere bırakıyorsanız bir yorgan serin kapı altından da soguk geliyorsa arkasına bez koyun derim. Ben öyle yapardım soguk almasın rahat hareket etsin diye