blgnsm Kızlar! Bebeğim 1 yaşında. Kıyafet alırken 18-24 aylık bedende alıyorum. Kızıma ilk defa ayakkabı alacağım ama kaç numara almalıyım? Ayağını ölçtüm. 11,5 cm. Diyorum ki 12 cm ayakkabı alsam ayağı çabuk büyür mü? Aldığım ayakkabıya pişman olmayım. Yardım lazım.
SevimliHayaletCasper blgnsm ayakları çok çabuk büyüyor ilk ayakkabılar 3 5 ay anca giyiliyor. Siz alırken bebeğinizi de götürün giydirerek alın
Bebegim_28 blgnsm kızım 1 yaşında 18 giyiyordu. Ama bazı bebekler 19 20 giyiyor. Mesela arkadaşım kızına (14 aylık) 20 numara vicco aldı çok az büyük oldu 2 3 aya tam olur dedi
MinikPandam_ blgnsm mutlaka ilk ayakkabısını deneyerek alın. 19 veya 20 olur muhtemelen. Benim kız 13 aylık 20 numara giyiyor bi de kış olduğu için çorapla giydiriyorum bunu da düşünün
EcrinMelek1- @blgnsm kayınpederim kızıma 1 yaş doğum günü hediyesi olarak viccodan ayakkabı aldı beraber gittik görümcemle eşi de geldi ben 19 deneyelim bı dedim topuktan girmedi bile görümcemle birbirimize baktık nasıl olmaz diye 20yi denedik tam oldu ama şuan yürümediği için yürüyeceği zamana belki küçülür dedik 21 olsun dedik ve satıcı kişi de kızımın ayağını kontrol etti ayakkabı ayağındayken evet şuan tam oldu 21 alın dedi abıldarken arada ayağından çıkıyor ama napalım ne zaman yürüyeceği belli değil 🤷 boyumuzda uzun 79cm o yüzden mi 20 tam oldu anlamadım
Asafveannesi1 blgnsm benim oğlum 17 aylık 22 hatta 23 giyiyor 22 bile bazen sıkıyor anlamadım gitti 21 den bir anda 22 oldu şimdi o da olmuyor bot alicam mecbur 23 numara çabuk büyüyor ayakları ona göre alın