ElifDefne3535 civcivmom bununla ilgili videolar olması gerek siz kendiniz nasıl yapıldığını gösterdiniz mi emme refleksi olduğu için ben hiç göstermedim
Minikkizimm civcivmom wee nin pipetli sulugunu almıştım daha 6 aylikken verdim hiç göstermedim kendi kendine çekip ogrendi Öğrenmeseydi cekemeseydi nasıl ögretirdim bnde bilmiyorum 2 cocugumda kendi kendine ögrendi
ElifDefne3535 Yagmur_24 bende o şekilde su içiremedim pipetli suluğu eline verdim onda içmeye başladı
Yagmur_24 ElifDefne3535 yaa gerçekten mi ben de deneyim yine aventin bi pipetlisi var bilirsiniz muhtemelen ondan aldım ama bebeğim daha biberonu bile bana tutturuo yani içer mi ki bilemedim ama eğer içerse ne gerekiyosa alayım
Feyzosumunannesi civcivmom 18 aylık kızım biberon ile bile şu içemiyor çünkü hiç kullanmadı.pipetli bardak aldık onunlada içemiyor bende bir türlü alıştıramadim 🫠
Qunqnir Normal pipeti suya batırıp parmağınızla tek tarafını kapatıp açık tarafını bebeğin ağzına verip pipetteki suyu ağzına dökerseniz öğreniyor. Bunla ilgili videolar var YouTube a bakın ben ordan baktım 2-3 günde öğrendi. Ben de yeni öğrettim hatta 10 buçuk aylık
ElifDefne3535 Yagmur_24 bende bir heves almıştım ama sadece ucunu kemirip durdu dedim sevmedi heralde sonra eee baby bin pipetlisini almıştım onunla deneyeyim dedim benim bebeğimde bazen kendisi tutuyor bazen yere koyuyorum oradan eğilip içiyor bazen eline alıp içiyor tamamen ruh haline bağlı 😄 nasıl öğretirim diye düşünürken kendi kendine içmeye başladı meğer suluğu beğenmemiş
gergo civcivmom kızım 8.5 aylık 1 haftadır alıştırma bardagı kullanıyor kendi kendine keşfetti. Bugün pipetli bardakla denedik biraz kurcaladı agzında geveledi ve 5 dk içinde başardı biraz genzine kaçırıyor ama 1 2 güne alışır.