Çıldırmak üzereyim hatta çıldırdım artık bu beslenme reddi nasıl geçiyor bilen yaşayan nolur üzerime tavsiye atsın dayanma gücüm kalmadı artık 😭 6 buçuk aylık ilk günden beri önce meme reddiyle başladı biberonu asla almıyordu zaten gündüz şırıngayla kavga gürültü uykusunda falan da güç bela en fazla 60 cc içirebiliyordum zayıflıyor diye ek gıdaya da erken başlattı doktorumuz çok yemese de yiyordu yani bişeyler ama son bir haftadır herşeye düşman oldu uykuda bile biberonu almıyor ağzına değdiği an öyle ağlıyor ki nefesi kesiliyor morarıyor ek gıdayı da yemiyor dün öğlen ikide şırıngayla 60 cc mama içmişti şu zamana kadar asla bişey yemiyor içmiyor acıktı sürekli ağlıyor ama hiçbirşeyi kabul etmiyor sabahtan beri denemediğim şey kalmadı artık normal bizim yediğimiz yemeklerden bile denedim hani tadını beğenir yer belki diye yok denemediğim şey kalmadı sonradan düzelir mi geçici mi bu süreç nasıl doyacak bu kızın karnı sinirden ellerim uyuşuyor artık hiç böyle hayal etmemiştim artık kendimi sorgulamaya başladım ben mi beceremiyorum ya neyi yanlış yapıyorum 😭