MomB04 Aranızda avukat olup bana soracağım bir kaç konuda yardımcı olabilecek biri var mı veya eşinden aldatılma şiddet üzerine boşanmış biride olabilir sormam gerekenler var çünkü bende boşanmak istiyorum
2cocukluanne222 MomB04 avukatın burda olacağını düşünmüyorum ama merak ettim neden boşanmak istediğini geçimsizlik ise snlasmali bosanmadikca mahkemede ugrasirsin
Motherbiri MomB04 MomB04 bir dk bile bekleme umarım her şey gönlünce olur mutlu bir hayatın olur sakın kendi çocuğun dahil hiç kimse için bunlara katlanma
MomB04 2cocukluanne222 kanıtlı aldatılmak evlendigim günden beridir şiddet görmek geçimsizlik anneci bir erkek
2cocukluanne222 MomB04 oyy Allah’ım yardımcın olsun inşallah tek celsede kurtulup hayatını baştan kurarsin
MomB04 Motherbiri bende öyle istiyorum da bir avukata danışmadan hareket etmek istemiyorum çünkü çocuğumun böyle pislik cahil insanlarla yetişmesini istemiyorum ve yüzlerini görsünler istemiyorum
Yasemin158 sedac23 eşimle ayrıyız cocukla kişisel iliski kurulması davası açmış dilekçe geldi cevap dilekçesi vermem gerekiyormuş sanırım avukatmissiniz yardımcı olur musunuz