aysegul_my 16 günlük kızım pamukçuk oldu ağzi iki gündür siliyorum bezle suyla ama hala devam ediyo biirde doktor sprey yazdi onuda kullanıyorum azalmasi gerekirken daha fazla oluyo sanki nasil geçirmeliyim bunu ilk beebeğimde hiç olmamişti
emilia aysegul_my Ben karbonatlı su hazırlıyorum, onu temiz bir tülbente banıp bebeğimin hem dilini hemde kendi göğsümü temizliyordum. Bu şekilde atlatmıştık canım. Çok geçmiş olsun. 🌸
Belcim30 aysegul_my çok az tülbente karbonat döktü K.v işaret parmağına sardı bir kat bebeğin dilini günde 2 3 kere sildi her mamadan sonra su verdim 1 2 kaşık çok şükür geçti
hpkr aysegul_my Bir doktor şöyle demişti. Sadece bebeğin ağzını temizlemek yetmez, bebek emerken annemin göğsü de olur o yüzden anne memesini de aynı yöntemle temizlemeli yoksa tekrar edermiş
hediyenuk Benim bebegimde de olmuştu mikostatin diye bir damla var doktor yazmıştı iki günde tertemiz olmustu
aysegul_my Sağolun kızlar temizliyorum ince bezle siliyorum spreyinide kullaniorum acısından bazen emerken kızıyo biberon almak istemio pek inş cabucak geçer