Femme1 Kızlar oğlum 5 aylik 1 ay sonra ek gidaya gecicez. Bunlari aldım, acaba eksiklerim varmi ?😬 Daha neler almam gerekiyor.🥰 Tavsiyeleriniz var mi ?🥰
MinikPandam_ Femme1 domates alerjen olabiliyor öncelikle kapya biberi sirkede beklet yika dilimle haşla. Blendardan geçir. Kabuklarını ayırmak için elekten geçir buz kaplarina koy at buzluga her yemekte 1 2 küp kullanırsın salça olarak. Blendardan geçirirken biraz haşlama suyundan da koyabilirsin. Bir de kollu önlük al çok işe yariyor
momofege Femme1 merhaba aldığınız organik ürünlerin son tüketim tarihi nedir acaba bende hep almak istiyorumda stt yakındır diye almıyorum
eraysen Femme1 bizde 4 ay 20 günlük olduk bende yavaş yavaş indirim zamanı olunca başladım almaya cam kesme tahtası cam rende yanmaz silikon kaşık seti buharda haşlama aparatı mama tabağı kasesi kaşık alıştırma bardağı birde dışarda olursam diye yemek termosu aldım şimdilikbirde evde kızılcıklı tarhana yaptım
Femme1 MinikPandam_ yani once domates degil de kapya biber mi vermem gerekiyor. Evet bu tarifi görmüştüm ben. Organik biber salcasi yapan da vardi ama ben kendim yaparim diye dusundum. Yapip buzluga koymak daha mantikli o zaman pazardan alıyım guzelce sirkeliyim yapiyim. Bide yogurt tarifi biliyormusunuz ? Daha once hic yapmadim ama oglum icin denicem
Femme1 momofege min. 2 sene tarihli gonderim olmus ama zaten gramaj olarak az oldunlari icin bence tarih olarak sorun olmaz
Femme1 eraysen cam rende bende aldim. Buharda pisirme aparati trendyolda baktim aldim hatta ama sonra arkadasim kizi 7 aylik oda ordan almis paslanma yapti dedim ikea urunu tavsiye etti gercekden celigi cok farkli ordan aldim bende
Femme1 eraysen Termosumuz hediye gelmisti bakalim nasil olucak disarcda corba falan koyarim diye dusundum bende
eraysen Femme1 çok güzel güle güle bol bol severek yesin bebişler inşallah eksik bitmiyor her ay farklı ihtiyaç
Duyulurum Femme1 teşekkür ederim ben de alayım bundan fiyatı uygunmuş. Bunu kısa süre kullanıyorlar pipetliye, bardağa ya da dökülmeyen bardak olana geçiyorlar. İlk oğluma bu şekilde ama ucu silikon olan almıştım hemen ısırıp kopardı bunu koparamaz 😄
ArvenMom Femme1 iyi yaptın ben bol önlük stokladım en çok giden bu oluyor 1 kollu 1 oioi 6 tane de yarım giydirilen ve boyundan var çok işe yarıyor
Helen4444 Femme1 yaaa kıyamam. Nasıl bir heyecan biliyorum 🥰🥰🥰🥰 hepsi çok güzel güle güle yesin inşallah yarasın. Üç gün kuralıyla kabak havuç patates vs başlayacaksın tabi üç öğün değil sabah öğlen akşam değil birer öğün olarak başla. Donates ve salça 8 aydan sonra başlayabilirsin
Femme1 Helen4444 ya evettt aşırı heyecanliiii 🥰🥰🥰🥰🥰 bi o kadar da düşünduruyor bizim oglan biraz degisik 😊😊 evet oyle 3 gun kurali ile baslicam. Ornek menuler arastiriyorum 🥰 insallah hayirlisi ile baslariz 😍 evet domates alerji riski varmis . Kapya biber yapicam
Femme1 ArvenMom ayyy oyle mi ben 2 tane aldim ama düşünemedim fazla gider diye biraz onu stok yapim 🥰
ArvenMom Femme1 çok batırıyorlar çünkü ama silinebilen önlük tercih ettim genelde diğerlerinde hep leke kalıyo bu sefer