Kubraaybars pinkooo_02 bugün hava karanlık ve kasvetli canım yemek yapmak istemiyor bende eşime gelirken kıymalı mantı al dedim onu pişiricem birde sarımsaklı yoğurt üzerine tereyağı eriticem içecek turşu tamam afiyet olsun 😂
Kubraaybars bebitonunannesi_ bir gün tatlı yapta gönder benim oğlan daha 3 aylık yemek yapmaya zor vakit buluyorum tatlıya hiç kalmıyor :( portakallı kek istiyor canım :( sen yapınca söyle adres atiyim bacım 🤣
Kumpr pinkooo_02 nohut pilav ayran turşu 🫠 yarın için sarma da sardım çocuklar uyurken 😂 tahinli kek yapmayı düşünüyorum fırsatım olursa
1civcivannesi pinkooo_02 tavuklu kremalı makarna yapicam yanına da salata yaptım mis sütlaç da yapasim var eşim seviyo
neanladinyurdagull pinkooo_02 3 yaşında ve 11 günlük bebislerim var.Akşam menüsü Çay sigara böreği patates kızartması sucuklu yumurta oldu bitti afiyet olsun çok bile 😁
Umudum27 pinkooo_02 Fırında tavuk patates yemeği, pilav, salata ve ayran yapıyorum bugün 🙋🏻♀️ pilavı yaptım birazdan çocuk uyuyunca yemeği de fırına veririrm 🙂
Mtzzeynep pinkooo_02 dünden karışık dolmam ve mercimek çorbam var. Çocuklara da sebzeli makarna yaptım. Tatlı falan yapamam üstümden öküz geçmiş gibi halsizlik var üstümde.
mnkanne1 pinkooo_02 beşamel soslu karnabahar ezogelin çorbası birde belki bir salata ya da yoğurtlama olabilir yanına
ikimelekannesi_ arzelmg çorba salata sütlaç. Hem süt yapar hem hafif olur hemde tuvalette zorlanmaz siniz
Eymeninannesiiiiiiiiii Bol sarımsaklı tarhana çorbasi,bulgur pilavı ve tavuklu bezelyeli patates var bugün menümüzde yoğurt turşu daha ne olsun bu yaramaz bebeyle 😊😊
2ogullu1anne *Bulgur pilavı *Nohut sulusu *ayran *turşu Yarın > *tavuklu tava *pirinç pilavı *salata *içecek *bisküvili pasta Cumartesi > *pizza *patates kızartması *mantar ve biber közleme Pazar *Makarna *köfte *yoğurt