Nilsevgi 4 aylık bebeğimin kakası mukuslu ve kanlıydı yarın doktora gideceğiz ama size de sormak istedim daha önce başına gelen ve neler uyguladınız doktor neler söyledi sebebini bilen var mı
BurcuMasal Nilsevgi süt alerjisi muhtemelen kan onu gösteriyor biz de sadece mukus olmasına rağmen 1,5 aydır diyetteyim
gozumun_nuru Nilsevgi benim bebeğimde 4.5 aylık daha bugün doktora gittim o sikiyatke süt alerjisi yüksek ihtimal dedi bakalım sonucu bekliycez hayırlısı olsun ne diyelim bide mama verdi ama bebeğim tadını hiç sevmedi pek ez katmama ragmen
Mom104 Nilsevgi sağlık ocağının verdiği kan damlasını kullandınız mı ? Bizim de kan damlasından sonra kakasında kan görmüştük Damlayı bırakınca geçti çok şükür
Nilsevgi BurcuMasal genelde sür ve süt ürünleri tüketiyorum yoğun olarak gördüm sadece bugun her zaman olmazmı o zaman
BurcuMasal wafflee_42 Kahverengi parçayı bilmiyorum canım daha ek gıdaya geçmedik sadece anne sütü alıyor o yüzden ben hiç parça görmedim
BurcuMasal Nilsevgi Kan son nokta diye biliyorum mukus falan oluyor en son kan tabi farklı bir sebebi de olabilir
Nilsevgi Mom104 Aynen daha önce hiç görmedim bu kadar kan damlasına başladık oldu bende o yüzden şüpelendim değiştirmek mi gerekir acaba kan damlasını dişleri simsiyah yapıyor felan diyorlar
meryemmetin Kesinlikle süt alerjisidir canm. o da yeni çıktı sanki , şimdiki bebeklerin %90'da var .diyete gireceksin muhtemelen. Bizde de var ama benimkinde sadece yüzünde döküntüler var diye süt alerjisi dedi doktor.😐