Mervebor 2 yaşında kızım var ve hiç bir iş yapamıyorum ne yemek ne lavabo ne dizi film yemek bile yiyemiyorum rahatca sürekli bişeyler istiyor ve sürekli memnuniyetsiz geceleri zor uykuya dalıyor ağlayarak uyanıyor bu durumu yaşayanlar varmı varsa nasıl baş ettiniz
Feyzosumunannesi Mervebor 18 aylık kızım, tam da bu yaşadıklarınızı yaşıyorum 2 gündür. Gece kabus gibiydi sürekli ağlamalar memnun olmamalar
UcuBulunamayanBant Mervebor bizde ayniyiz oglum cok memnuniyetsiz surekli aglama ofkelenme su 2 3 aydirda yeni dogan bebek gibi 2saate bie uyaniyor yanimizda yatmak istiyor surekli sanirim korkuyolar bu donemde birakip gidecegiz zannediyolar arkadasimin ogluda ayni cunku
Ygmrcm Feyzosumunannesi bizde 18 aylık 1 haftadır gece uykularında ağlıyor zorluyor evde sürekli kendini yerlere atıyor mızmız noldu anlamadım bir anda bu aylarda uyku gerilemesi oluyormuş çabuk geçer umarım bu durum tam düzene oturduk derken 🤦♀️
Mervebor UcuBulunamayanBant UcuBulunamayanBant umarım geçer çünkü bu durum benide geriyor neyse en azından normal bir süreçki sizin de başınızda
Mervebor Nur4026 ve gün içinde de insanın artık beyni yoruluyor o ağlama sesinden umarım kısa sürer bu süreç