Edacln35 Bebeğimi emziriyorum ama sağma makinesinde sağamıyorum sütün gelmiyor neden ? Doğdugunda küvezdeyken sağıyordum geliyordu sütüm ama şimdi gelmiyor makineyle.
BurcuMasal Edacln35 Ben de manuel pompa kullanıyorum bebek emerken yutkunuyor hatta bakıyorum tazyikli geliyor ama pompaya gelmiyor dikkat ettim göğsümü tam kavramıyor ben ondan olduğunu düşünüyorum
petitehatunn Edacln35 ya uzun zamandır ben de sağmıyordum bir sağayım dedim 90 ml anca aldım çok saçma. Kızım emerken bir süre sonra üstten aktığını hissediyorum. sağarken o akım gelmedi bir türlü sanırım ondan. 🤷🏽♀️
Yegino Edacln35 benimde aynı şekilde oldu ve bir sayfada okudum eğer bebek emiyorsa bi süre sonra elle ve makineyle sağmakla süt gelmezmiş emzirme danışmanı biri yazmıştı 🤷♀️
Masi Edacln35 bende gecenlerde sagmak istedim hic gelmedi.galiba meme ucu küçük oldugu icin ve terbiye oldugundan oyle oldu.sert oldugunda geliyordu
Handecelik Sağmaya alışkın olmadığı için gelmiyoe ilk günler. Bir de emzirmeden hemen sonra sağıyorsanız makinelerin gücü o kalanı çekmeye yetmiyor genelde.