asel3107 bende aynı durumdayım kızım 6 ay 7 günlük 3,5 aydan beri meme reddi yaşıyorum zor bela emziriyorum o da uykulu halindeyken 4. Ayda full sağarakk verdim başka imkansızdı onu emzirmek. 5.ayda Mamaya başladım. mama meme gidiyorduk, dün bi sağım yapayım dedim iki göğüsten dibine kadar zorlasan 35 cc ya çıktı ya çıkmadı. Kızım doğdu doğalı memeye aşık birisi olmadı. bi kere heyecanlanmadı Süt emmek için. Hep bi ağlama mızmızlanma gören işkence yapıyoruz sanacak. Sanki zehir veriyoruz ona. Kızım için meme Olmasada olur yani. Bu yüzden emzirme olayını hiç sevmedim. Şimdiye kadar hep süt arttırma kızımı memeye bağlama derdine düşmüştüm ama olmayınca olmuyor. Bu seferde ben zorlamıyorum. Mama banada kolay geldi. Meme Teklif ediyorum almayınca. Mamaya koşuyorum. Koy suyu çalkala mamayı🙄 gün içinde öğle uykularını emzirerek yapıyorum uyanıkken acıkmış olsa mama veriyorum. Akşam Uyku vaktine geçişte 1 biberon mama. Veriyorum gece 1-2 defa uyandıkça emziriyorum. Öyle böyle büyüyorlar. Eskisi gibi göğüsüm sızlamıyor süt inmiyor dolmuyor. 5 aylıkken bile her sağdığımda 90-120 cc çıkardı şimdi 30’u zor çıkıyor
Bazen bırak olan sütte gitsin diyorum zatenn doğru düzgün emmiyor ve bir gün sütten kesilecek. Bazende 1 damlada olsa onun hakkıdır. Kış ayına girdik hastalanmasın ilacı bende olsun. onu göğsüme alınca bile o nefesiyle sıcak olur.
Ay bilemiyorum şu memeyi ağzından çıkarmayan çocuklara, Memede uyuyan çocuklara özeniyorum🫠🥲