sedasayan1111 Semanurozgan Rabbim yar ve yardımcınız olsun Rabbim evladınızı size bağışlasın acısıyla imtihan etmesin inşaAllah
SevgiLina_ Semanurozgan benim kizim 4 yasinda ilk nobetini 15 aylikken gecirdi direncli epilepsi sadece uykuda oluyor nobetleri nobet sekliniz nasil ? Uykusuz ve aç kalmamasi lazim geniz eti varsa aldirin cok aglamasin ilaclarini tam vaktinde verin
Semanurozgan sedasayan1111 gercektenmı daha neler duyucam arastırmaktan yoruldum desem ne tetıkler me sebep olur dıye
sedasayan1111 Semanurozgan annem epilepsi hastası nasıl diyeyim çok küçüktük bu nöbet bütün hayatımızı alt üst edecek kadar kötü bir nöbetdi çok şükür ki dikkat edince olmuyor üzüntü stres bunlar asla ve asla olmayacak demişti
sedasayan1111 Semanurozgan Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşaAllah Rabbim evladınızı size bağışlasın acısıyla imtihan etmesin inşaAllah gelip geçicidir 🙏
Semanurozgan SevgiLina_ bızımde hep uykudan uyanınca oldu cogunlukla sız hangı ılacı kullanıyorsunuz hıcbırsey yemıyorkı ac kalsın ac gezıo zaten ılac sersem gıbı yapıyor normalmı
Minel-inannesi Semanurozgan rabbi, safi ismiyle sifa versin tez vakitte. Doktorunuza danisarak tamamlayici tip olarak hacamat önerirmi diye sorsaniz? İsinin ehli olan kisi tarafindan yapildigi zaman pek cok hastalik tedavi ediliyo hacamatla diye biliyorum ama yanlis yonlendirmek asla istemem o yüzden once doktorunuzdan onay isteyin.
Semanurozgan Minel-inannesi hacamatı bır kısı daha soyledı ama daha cok kucuk bunyesı su an kaldırabılıcegını zannetmıyorum
SevgiLina_ Semanurozgan normal canim bunyesi alisacak cocukluk cagi epilepsisi gecici biz cok ilac denedik simdi trileptl ve convulx kullaniyor. Gelisim geriligi olabilir ozel destek alirsiniz Allah sifa versn yavrularimiza
Minel-inannesi Semanurozgan 40i cikmis bebeklere bile yapilabiliyo aslinda ama dedigim gibi doktorunuzun izin vermesi ve sizin icinize sinmesi onemli olan
PeekaBoo_ Semanurozgan açlık, yorgunluk, fazla sıcak ya da soğuk tetikleyebilir, kakao ve şeker tüketimi de tetikliyor bazı çocuklarda diye biliyorum, üzülmesin sinirlenmesin korkmamasına özen gösterin. Çok geçmiş olsun 😔
SevgiLina_ Ibrahim_06 merhaba bizimki kasilma seklinde oluyor gozleri hep bir yere odaklaniyor vucudu kasiliyor