Zeynepppppp Kizlar bebegimin bogazinda 20 gundur balgam var doktor korkmami soylemsti ama gecmiyo da hirliyo hep bogazi uyurken daha cok oluyo 2 ay 4 gunluguz care bulan var mi yardimci olurmusunuz
Berra Zeynepppppp mrb benım bebegımın sureklı bogazı oyle oluyor burnunu sureklı temız acık tutuyorum gecıyor
deletedmom4842 Zeynepppppp Balgamı kaka yoluyla yana kusma yoluyla atabiliyor mu genel de bebekler çıkaramadıkları için bu yollarla çıkıyor bir de günlük burun temizliği yapın.
Zeynepppppp Berra bende temizliyorum burnunu flan ama hala ayni asist diye surup vermisti saglik ocagindaki doktor ama kullanmak istemiyorm
KuzeyinAnnesii Zeynepppppp asist dahada mahvediyor boğazlarını bebeklerin aman vermeyin biz 4 aylığız ıhlamur falan veriyorum kakasından çıkaramıyor bizimki çok ilginç anca kusarsa çok zorlanıyorum bende
Melike25 Benim oğlumda 3aylık dediğin gibi balgamı var öksürmekten uyuyamıyo yavrum asist verdi bizede doktor daha küçük başka bişey veremem dedi 3gündür kullandım düzenli ama geçmedi deli olucam