Tmmtmmtmm Kızlar 1 ay 8 günlük bebeğim var emerken, uykuya dalarken uyanırken veya bazen de uyanıkken burnundan hınkırtma gibi sesler çıkarıyor burnunu serum fizyolojikle temizliyorum aslında ama neden oluyo bilmiyorum
yusros1350 Tmmtmmtmm bizimde öyleydi gecıyor doktor bana serum fizyolojikle temizleme serumu sakın şırıngayla birden verme sadece cok kuru hıssedıyorsan bır damla serum damlatabılırsın dedı.
kucukmelek_ Bizimde öyle. Böyle hirildiyor gibi temizlesemde aynı ama. Doktor büyüdükce geçecek dedi bize.
Tmmtmmtmm kucukmelek_ aynen burun hırıltısı gibi ben acaba et mi var diye düşündüm ya da pamukçuk mü var boğazında
yusros1350 Tmmtmmtmm bende yapıcaktım doktora nasıl yapıldıgını sormak için gitmiştim. Önermedi benim doktorum ama bazılarıda öneriyormuş bilemedim ki yapılmalı mı yapılmamalı mı
Kubraaybars Tmmtmmtmm doğduğundan beri oğlum horlar hırıldar 3 ay 16 günlük sağlık ocakları doktorlar vs götürmediğim yer kalmadı hasta değil üşütme yok burnu tıkalı değil ya mama kalıntısı kalıyor boğazında dediler su da veriyorum 1-2 çay kaşığı sadece mama içiyor çünkü yada geniz eti doktorum asla önermedi serum fizyolojiğe hiçte kullanmadım maşallah diyim hiç tıkanmadı gördüğüm sümüklerini kulak temizleme çubuğu ile alıyorum bu arada ciğerlerine kadar bakıldı ama temiz çıktı geniz eti kontrolü için küçük dendi saldım bende ara ara horlar hırlar
Tmmtmmtmm Kubraaybars Uyku kalitesi düştü sanki burnundan guruldayacak uyanıyor bi de emerken veya mama yerken aralarda ağlayıp bırakıyor öyle olunca pamukçuktan şüphelendim. Geniz etine bakmak için erken mi ki ya