carmella Merhabalar bebeğim yarın tam 8 aylık oluyor. Henüz diş patlamadı. Sizce yakın mı epey kabarık duruyor huysuzluğu da arttı🥺[https://mutluresim.com/images/2023/11/23/nfFf8L.jpg](https://)
Neslihan9523 carmella benim oglumda 7 aylık ama daha hic bir belirtisi yok ne zamana kadar cıkmaması normal ki acaba
bananeabiya carmella diş değil gibi henüz var sanki zamanı ☺️ ben yarılınca anlamıştım böyle çizik gibi oluyor orası yarılıyor. 8 aylık benimki de birkaç hafta önce patladı iki alt diş birden geliyor
gulyabani carmella benim kızın ilk dişi 9 buçuk aylıkken çıktı şuan 16 aylık 6 tane var aheste aheste çıkarıyo😀
bananeabiya carmella ay valla biz girdik mi girmedik mi anlamadım ama girdik galiba 🤣 dişle beraber olunca atak mı değil mi anlamıyorum. Gündüz uykularında sıkıntı yok şu anlık çok şükür ama gece uykuları sıkıntılı bu ara. Uyuttuktan sonra belli aralıklarla 3-4 kere uyanıyor sabah da erkenden kalkıyor. Uyandığında ağlayarak uyanıyor. 4.ay atağına benziyor ama bu gidişata göre 4.ay daha zordu ya. 4.aydaki uyku gerilemesi uzun sürmüştü bizim ve uyutuyordum 15-20 dk sonra uyanıyordu falan kabus gibiydi 😅
Mrysmg carmella dis gelmeye hazırlanırken damak çok sert oluyor oradan anlayabilirsiniz. Veya bir seyleri isirma istegi olabilir memeyi ilk kez ısırmaya başlayabilir damak sıcak olabilir. Benim kızımın dis agrilari 4 5 ayda başladı ilk dis 6 7 ay arası geldi ilk dişin patlaması uzun sürdü yani ara sira sancılıydi. Sonrada daha az süreli çıktı ve çıkıyor 🤦♀️ ben dentinox jel kullanıyorum anında rahatlatıyor hatta agrisi olunca jeli görünce kizim kendi aciyor agzini iyi geldigi oradan da belli
carmella Mrysmg ısırma bizde de çok arttı. Kucağımdayken omzumu, burnumu bile ısırmaya çalışıyor🤣 pırasa, havuç sürekli kemiriyor. Kulaklarını çekiyor, gece uykuları çok sık bölünmeye başladı. Ben de diş geliyor herhalde dedim ama daha zamanı varmış
carmella bananeabiya 4.ay korkunçtu korkunç. Neredeyse 6 aylık olana kadar gündüz uykuları 30 dk’yı geçmiyordu. İnşallah 8 öyle olmaz diyorum ben de🫶🏻 geceler çok bozuldu bizim bu ara, düzelicez inşallah be😂😂
bananeabiya carmella hahah herhalde tam anlamıyla uzun bi süre düzelmiyor 🤣 bi gün iyi bi gün kötü bizimki ama bünye alıştı yapacak bir şey yok 🥲 yine de içine su serpilsin büyüdükçe daha derin uyuyorlar o ilk zamanlardaki gibi 15-20 dk uyku olmuyor en azından bizim öyle yani 🐥 napalım ya hayırlısı be gülüm 😅