Birprensesannesiii3850 Kızlar nevwit onerdi doktor ama kimi tadi kotu diyor emin olamadim siz hangisini onerirsiniz
Busra2089 Birprensesannesiii3850 Bestiron kullanıyorum 4.ayından beri..İçinde zeytinyağı ve portakal aroması var hiç reddetmesi oğlum üstelik kabızda yapmadı.. Dişlerinde lekelenme de olmadı.. İçeriği temiz.. Tavsiye ederim
birmelegibuyuturken Newwit de güzel ama TheLifeCo Ferco +2 değerlikli newwit gibi içeriği de temiz. Oğlumun kan değeri 12 ❤️ Şiddetle tavsiye ederim🙃
Birprensesannesiii3850 birmelegibuyuturken ya ilk defa duydum adini 4 aylik bebegm icin kullanicam sknti olmaz dmi
birmelegibuyuturken Birprensesannesiii3850 Doktor tavsiyesi ile kullanıyorum oğlum şuan 29 aylık biz 2 ölçek kullanıyoruz. Küçükken kiloya göre damla damla veriyorsunuz doz aşmadıktan sonra sorun olmaz. Üstelik kabız da yapmadı bizde ilk başladığımızdan beri. Yine de içiniz rahat etmezse doktorunuza sorabilirsiniz. Ben newwit ile başladım 4 aylıkken 1 yaşına kadar demir değeri ve kan değeri güzel yükselmeyince Ferco ya başladık şu an çok iyi.