Eselnef Merhaba oğlum 3.5 aylık gazımız 2 hafta önce bitmişti. 3 günlük antibiyotik kullanmak durumunda kaldı. Tekrar gaz başladı,bağırsaklarını bozmuş olabilir mi antibiyotik? Başına gelen var mı acaba tahmini ne zaman toparlar. İlk zamanları gibi gazlandı aynı😢
2boymommy Eselnef probiyotik kullaniyormusunuz? Antibiyotik kötü bakterileri öldürürken malesef iyileride öldürüyor o yüzden bizde antibiyotik sonrasi gaz ve kaka sorununu tekrar yasadik sükür atlatiyoruz
Eselnef 2boymommy d vitaminli probiyotik kullanmıştık 1 hafta önce bitti,farklı d vitaminine başladık. Antibiyotik sonrası gaz süreci ortalama ne zaman geçti sizde?
2boymommy Eselnef 1 hafta sonra düzeldi yine sükür. Arkadasin dedigi gibi bigaia kullandim buzdolabinda muhfaza ettim ve günde 5 damla her gün ayni saatte verdim
balkanlardangelensogukhava Probiyotik damla kullanın mutlaka. Buzdolabında muhafaza edin ve her gün aynı saatte vermeye özen gösterin ♥️ben forbiome kullanıyorum tavsiye ederim. Ama nbl, BioGaia bir sürü alternatif var
2boymommy Eselnef rica ederim canim mutlaka kullan etki etmiyor diye birakma bazi bebeklerde etkisi daha gec olabiliyor her bebis farkli umarim en kisa zamanda düzelir rahata kavusursunuz🌸🫶🏼