Bsuzen 123456 bende kullandım halada kullanıyorum göğüs çatlaklarım sayesinde iyileşti hep açık olanı kullandım hava alsın diye şimdi kapalıları kullanıyorum sütüm aktığı için. Çatlaklarım geçti ama bu seferdebeveğim sadece göğüs ucunu emdiği için acıyor
alihakan 123456 full onu kullandım bebeğim 3 ayşık daha yeni bıraktım tekrar yara olmasından korktuğum için
alihakan 123456 hiç krem sürmene gerek yok hava almasını sağla göğüs uçlarının ben dışarda bile onu kullandım göğüslerim füze gibi görünüyodu hiç umrumda değildi o acıyo yaşayınca düşünmedim hiç bi şey 😂😂
123456 Zeynebinannesi peki nasıl kullandınız delikli olan mı deliksiz olan mı geceleri de taktınız mı krem kullandınız mı
123456 Thesra peki nasıl kullandınız delikli olan mı deliksiz olan mı geceleri de taktınız mı krem kullandınız mı
Zeynebinannesi 123456 delikli olanı kullandım. Hava alınca daha hızlı kurudu.. bırcok krem denedım. En cok anne sütü sürdüm..
Thesra 123456 Ben hep delikli olanları kullandım ilaç olarakta bacoderm ile madecassollu karıştırıp sürdüm canım Emzirmeden önce hep iyice yıkadım ama
123456 Thesra bende garmastal pomad var onu sürim etki eder inşallah.. geçsede tadını çıkarsam emzirmenin🤗
Thesra 123456 Geçer oda güzel bir krem canım delikli olan kalkanı kullanki aynı zamanda hava alsın ve Çabuk iyileşsin
Seymahamza Bsuzen onu kullanınca sütyen takıyor musunuz ben emzirme sütyeni falan kullanmak istemiyorum ama meme ucu da acıyor göğüs Kalkan’ı en kolay nasıl kullanılır
Hcrakin Kesinlikle silverette gümüş kapakları tavsiye ederim.sağma makinasından dolayı acı oluyor ama asla yara çatlak vs yok
Bsuzen Seymahamza aslında takmamak daha iyi emzirirken bebekler hiç bişey olsun istemiyor ama kalkanlar sütyensiz durmuyo emzirme sütyeni kullanıyorum. Yarım atlet denedim ama kalkanlar oynayınca üstün süt oluyor
KbrArya Ben kullanıyorum çok memnunum içine biriken sütüde biberon ile içiriyorum bi gögüsümden emzirirken diğer gögüsümde 30 cc süt birikiyor kapakta
123456 alihakan sütyenin içine koyuyorm delikli olanı hava alır yinede demi umarım benimkilerde iyileşir