Merve2602 Merhabalar benim kızıma minyon tip dedi doktor. 2700 doğdu şuan 6 buçuk aylık 7800 kilosu. Boyu 64 cm. Anne baba çok da uzun değil. İlerde ek gıda desteklenirse minyon tipliliği değişir mi ?
pasaklisinkukuli Merve2602 ben bu minyonluk olayına takılmıyorum yaa bebekken zayıf eşim şimdi msallahı var benim hep boyum kısa ve zayıftım birden uzadım lisede bebekken iri olup zayıf ve kısa olan insanlarda varr toplumsal olarak her bebek tombik olsun isteniyor
newmommy34 Merve2602 bana nedense normal geldi ya doğru mu diyorlar ki acaba? Oğlum 4 aylıkken 69 cm’di ama bizimki de %99 seviyede uzun dediler ve ailede herkes uzun. 2 ay fark var arada ve bence hiç de kısa ve kilosu az gibi de değil kızının. Başka doktora da sor bi bence.
Krmunvr Merve2602 Benim oğlum 9 aylıkken 7600 çıkmıştı 😂 yani kiloya minyonluğa neden takılıyorsunuz değerleri normal ve sağlıklı ise kafaya takılacak bir şey yok
Deletedmom_102 Oglumun 6 bucukken kilosu ve boyuna baktım boyu 62 cm kilosu 7200 grammis bence ideal minyon tipli falan değil
Deletedmom_102 pasaklisinkukuli aynen bende çok iri bir bebekmisim şuan minyon tipliyim o bebekken ki gelisim me göre 170 boyum falan olması gerekirdi bende buvyuzden takmıyorum.Cok zayıf benden kısa arkadaşim170 oldu lisede boy attı polis oldular dersin ki bunlar nasıl böyle oldu
Merve2602 Evet bende çok takıldığımdan değil. Tabi ki sağlıklı olması önemli. Çok şükür onda bir sorun yok :) her bebek farklıdır da yorumları görmek istedim yine de. Teşekkür ediyorum yorumlar için 🌸
Ahum Merve2602 boyuda kilosu da çok iyi maşallah,minyonluk bi şey göremedim,sizin bebeye minyon diyen doktor benimkini görse ne diyer acaba, benimki 9.5 aylık,kilosu 6,700gr,boyu 68 cm, bu arada benimkide 2700 gr-dı dogduğunda
Elif1993 Bebeğim 1 yaşında 8 buçuk kilo bile değil 😅😅 hiç takılmıyorum sağlığı yerinde ve yemeğini yiyorsa sıkıntı yok bence 😅😅
designermoms Merve2602 benim bebeğim 2070 gr 45 cm doğdu 5 ay 10 günlük 6300 62 cm şu an doktorumuz her seferinde gayet güzel diyor sizin zamanınıza geldiğimizde o kiloda bile olmayacağımzı kesin bence gayet iyi
Nesli22 Merve2602 minyon değil bence gayet normal. Benim oğlum 17 aylik şuan 7 kilo siz düşünün benimki minyon