Burcuskovski Merhaba arkadaşlar, oğlum 13 aylık bahara doğru sünnet yaptırmayı düşünüyorum sizin deneyimleriniz nasıl,zor olur mu ? Memnun kaldığınız doktor isimlerini ve yöntemlerini paylaşır mısınız?
CeydaST Burcuskovski Biz Pursaklar Devlet Hastanesi’nde Aylin kalınbaçoğlu’na yaptırdık biraz zorlu bir süreç ama bir haftaya geçiyor. Daha doğrusu ilk gün biraz fazla zor mızmız oluyorlar bir de sünnet olurken ağlıyorlar bacakları falan bağlandığı için ama sonra geçiyor iyileşmesi de bir haftayı buluyor
Ayglhanvlkn Burcuskovski murat erdi eker hastanesinde yasin bey e 3 aylıkken sünnet ettirdik lokal anestezi aldı süreç gayet başarılıydı.ücrette ödemedik
Aa_y Tubatgn arayış içerisindeyim bende 1 haftaya oğlumun 40ı çıkacak hemen yaptırmak istiyorum. Keciorendeyim Vahap ali beyi düşündüm dikişli yapmıyormuş. Yusuf beyden memnunsunuz sanırım dikişli yapıyor mu ? 😊
CeydaST Burcuskovski hayır lokal. Bir de onursal yıldız ismini çok duydum araştırırken. Özel düşünüyorsanız ona da bir bakın
CeydaST Burcuskovski rica ederim. Aylin hocayı da çok kişiden duydum devlet hastanesinde onu da araştırın isterseniz. Eli çok pratik hızlıca bitti yanına da alıyor sizi
CeydaST Burcuskovski rica ederim. Aylin hanımı da çok kişiden duydum devlet hastanesinde onu da araştırın isterseniz. Eli çok pratiik hızlıca bitti yanına da alıyor sizi. 2. Kez yazdım diğeri onay a düştü nedense
Burcuskovski Bakayım ona da ben devlet hastanelerinde genel anesteziyle yapıyorlar diye biliyorum o yüzden hiç düşünmemiştim CeydaST
mfanimals Burcuskovski neden genel anestezi düşünmediniz? Daha kolay olmaz mı? Bilmediğimden soruyorum 😕
Aslanpars Burcuskovski 2 oğlumu beraber etlik lokman hekim hastanesinde yaptırdım cerrahi olarak lokal anestezi ile . 3.5 yaş ve 4.5 aylık lardı çok güzel geçti