Uykusuz-annee Kızlar arkadaşımın bebeğine isim arıyoruz erkek olucak klasik isimler harici lütfen önerilerinizi bekliyoruz 🥰
pasaklisinkukuli Uykusuz-annee göksel içinde gök olan erkek ismleri sakin ve kibar insan oluyorlar benim gözlemim
UcuBulunamayanBant Uykusuz-annee aybars barlas Gökalp bunlar hosuma gidiyor oglumun ismide Barlas Noyan
Uykusuz-annee NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Hazar benimde hoşuma gidiyor ama en çok genelde kizlara koydukları için vazgectim oğlumda
kizlarimbenimherseyim Ben kızıma hamileyken erkek olursa babamın adini koyacaktim ekstra yanına da ek olarak isim koyacaktim ali eren olacaktı nasip olmadı
Uykusuz-annee kizlarimbenimherseyim hayırlısı canım benimde babam vefat etti ben koymadım huy hastalık kader çeker diyorlar Göktuğ Eren koydum 🥰
kizlarimbenimherseyim Uykusuz-annee o batıl inanç cnm inanma benim daha 7 yaşındayken kiz kardeşim vefat etti bende küçüktüm o zamanlar evlenince ilk kiz kardeşimin adını koydum öznur du ek isimli koydum oznur sena 9 yaşında Allah kaderini benzetmesin inşallah tabi
Uykusuz-annee Tosbikkkk ya maalesef kızım olsaydı Sare koyucaktim oğlum oldu 2 kere isim değiştirdik Göktuğ Eren koydum acaba hala sunumu koysaydim diyorum 🤣