elifkorucu 2 aylık bebeğinizi gece uyandırıp emziriyor musunuz ? Bazı geceler zorla uyandırıyorum asla kalkmıyor
Uykusuz-annee elifkorucu 2 ncı aydan sonra kilosu iyiyse kaldırma canım 2nci ayda bırakılıyor kaldirma
UcuBulunamayanBant elifkorucu uyandirmayin bence 4 5saatte kalkip beslenmesi yeterlidir onun icin kizim 2aylik 1bucuk ayindan beri kaldirmiyorum dun mesela 12de uyudu 4bucukta kalkti beslenmek için mama verdigim zamanlar 4 5saat uyuyor emzirdigimde 2bucuk 3saat civarinda kalkiyor
eez elifkorucu uyandırmadan rüya öğünü olarak emzir veya sütünü ver ilk 3 ay gelişimi ve kg alması için çok önemli
kimbuannes 2 ay 5 günlük uyandırmıyorum zaten max 4 saat uyuyor yada uyurken hemen biberonla sütümü sağıp veriyorum
Uykusuz-annee Yasemin158 hayır canım ben iki aya 1hafta kala kaldırmayı bıraktım kilosu iyiydi doktor kaldırma uyku daha önemli dedi acıkınca kalkar dedim kaç saatte kadar bekliyeyim kalkmazsa dedim 7 saate kadar 7nci saat kaldır dedi oğlum 6.5 6 saat uyuyor ilk yattığında
Yasemin158 Uykusuz-annee gunde toplam kac saat uyuyor benimki araliksiz 7 saat uyuyunca ben korkuyorum
Uykusuz-annee Yasemin158 6 saat rahat uyuyor benimkide ilk yatisin da sonra gaz sıkıştırmaya başlıyor 2.3.4 saat değişiyor canım doktorum 7nci saatte bı kontrol et kaldır dedi 7 saate kadar normalmiş
elifkorucu betus1 Bu şekilde yeni yapmaya başladı yakın zamanda da doktor randevumuz yok bizim doktorumuzda 3 saatte bir emzir demişti en son yatıyorum 3. saatte kalkmıyor işte
betus1 elifkorucu bir şey olmaz bizimkiler önce uyku sonra yemek derler bırak uyusun acıkınca uyanır zaten