Huma15 Kızlar bebeğim 11bucuk aylık sabaha karşı çok uyanır açlıktan olabilir dediler süt vermeyi düşünüyorum emziriyorum ama artık azaldı sütüm baya Pınar’ın devam sütleri varmış kullanan var mı ya da altarnatif ne verebilirim başka
Oglusumunannesii Huma15 bence mama ver pınarın içinde emulgator yazıyor ne alakaysa bende görünce vazgeçtim
BeyCan_aks 1-3 aralığı aptamil ya da sma optipronun devam sütleri var ben oğluma ondan veriyorum Ve hazır devam sütüne ise daha yeni yeni geçmeye başladım biraz ısıtıp öyle veriyorum ne olur ne olmaz 13,5 aylık ..
papatyam22 BeyCan_aks ay benim kızım da 11 buçuk aylık bende pınar hazır devam sütünü verdim 2 gecedir sütümde azalma olduğu için çok uyanıyordu çok faydasını gördüm ama sma yada aptamil daha mı iyi toz şeklinde mi
BeyCan_aks papatyam22 evet toz ve kaynar suyla karışım oluyor İçerisinde balık yağı falanda bulunuyor tavsiye ederim
Drkalci Ben devam sütü mamayı tam 1 yaşında kestim suan aksam yatmadan önce pınarın devam sütünü iciriyorum cokta memnun kaldık bebegimde güzel iciyor onu