Ela3424 busraaa9_388 gazlı bebekler için mamalar var onlardan kullanın ben öyle yaptım ilk aylar çok çektik biz de gaz ve kolik Allahım tüm annelere kolaylık versin çok bir durum ama geçiyor öyle düşünün muhakkak gaz damlası probiyotik gaz için özel mama kullanın ben Hipp Combiotik kullanıyorum çok memnunum hem organik hem anne sütüne en yakın mama hem gazlı bebekler için her bebeğe iy gelmiyor tabi deneyerek bulacaksınız denemenizi tavsiye ederim
Ela3424 busraaa9_388 probiyotik Biogaia kullandım gaz damlası nurse harcaya kullandım hala kullanıyorum deneyerek bulacaksınız
ikibebekle busraaa9_388 Bizim bu ara azalmaya başladı. 4 aylık oldu. Mamayi değiştirdim. Similac kullanıyorum artık. Mama mi azalttı gazı artık bağırsaklar geliştiği için mi bilmiyorum tabi. Sab simplex damla baya etkili. Her beslemeden sonra gazını çıkarmak çook önemli. YouTube Osman gonulal in gazla ilgili videosunu izleyebilirsiniz. Gaz masajı var Ayşe önerin o da etkili.
silad70 Mama gazı tetikler yapcak bişey yok elma yağı sür karnına ayaklarına oldukça sıcak tut mini sıcak su tırbasına ılık vicuduna yetebilicek su koy ve karnına beline koy sürekli bezini açtıkça masaj yap duş aldır bir kocaya su koy içine düzlemeye sok beklet gaz için mamalar var onları bir araştır mama ve seni emerken hava yutmamasına dikkat et mide gazını mutlaka çıkartır ve öyle yatır böyle böyle geçicek
mhmtnannesi Mamasını dr ile görüşüp gaz yapmayan mama tercih edebilirsiniz. Bebeğim kolikti hala atlatamadık. 6 aylık olacağız. Aptamil prosyneo kullanıyorum gazına iyi geldi bir de çok zorlamadan gaz masajı yapın göbek deliğine dikkat ederek. Elma yağı alerji yapabiliyor bize hiç iyi gelmemişti. Organik içeriği yüksek bebe yağı ile yapabilirsiniz. Bir de karın bölgesini sıcak tutabilirsiniz. Gaz kemerleri var onlardan kullanmıştım bir dönem o da rahatlatıyor.
mhmtnannesi busraaa9_388 bir de biz sap simplex damla kullandık. Hala da kullanıyoruz. Tabi dr unuza danışmak en mantıklısı o sizin için uygun tedaviyi bulur. Kabızlık var mı bir de onu takip edin. Kabızlıktan da ıkınabilir gazdan da bunu ayırt etmek önemli.
zk1611 busraaa9_388 ya yanlış anlamayın mamaya ne zaman başladınız ben doğduğundan beri mama veriyorum sütüm az günde çoğunlukla mama içiyor anne sütünğ iki defa falan alıyor çok vicdanın rahatsız
mervecanim zk1611 kendinizi kötü hissetmeyin, hepimiz yaşadık bunları. Pompayla sütünüzü sağın blraz kanallar açılır..
mervecanim Sab simplex kullanıyorum. Sonrasında kaka yaparken zorlanıyor ve alttan gaz çıkaramadığı zaman, iki gündür makattan kulak çubuğunun ucuna zeytinyağı sürerek biraz içeri sokuyorum, sonrasında bacakları ileri geri hareket ettirdim çok iyi geldi, kaka ve gazı çok güzel çıkardı.