laura_ Neden reklam geliyor artık yaa giremiyorum artık foruma ikide bi reklam çıkıp duruyor silicem yani az kaldıı
elmalikurabiye Bende benegimi uyuturken girdim. Hopp cok gurultulu bi reklam acildi aniden. Benis korktu sicrayarak uyandi ya tam daliyodu. Boyle bi uygulamada en azindan sesli reklam olmamasi lazim.
elmalikurabiye Heisenberg yukarida da yazdim. Android benimki. En azindan sesli reklam litfen olmasin. Bebegim gece reklam yuzunden sicrayarak uyandi. Emzirirken uyuturken de uygulamayi kullaniyoruz...
Sakura-chan Heisenberg ios benim hiç anlatılan reklamlardan çıkmıyor . Sadece altta şerit halindeki reklam var . Bazen yanlışlıkla ona parmağım değse sadece o açılıyor
Heisenberg elmalikurabiye Yorum yazan diğer arkadaşlara sormuştum sizin ki android notumu aldım. Telefonunuz sessizde olmasına rağmen mi sesli reklam çıkıyor?
laura_ Heisenberg Evet sessizde ve sesi çok çıkıyor bide reklam çıkıyor bari bi tane çıksın 3 tane 4 tane arka arkaya çıkıyor. sinir bozucu
Hafsa_anne Heisenberg benim telefonum android telefonum sessizde ama beyaz gürültü açık aniden tiktok reklamı çıkıyor bebeğim yerinden sıçradı bu 2defa oldu