arzelmg Merhaba kızlar ben 2 gün önce doğum yaptım spinal Sezeryan olarak hastanedeyken gaz çıkmadı bu yüzden lağman yapıldı ondan çıktım hastaneden fakat hala evdeyken hem çok fazla ağrı oluyor dikiş yerlerinde ve gaz çıkarmak hala ölüm gibi siz nasıl başa çıktınız
Eda038 arzelmg canım kasma kendini kafana takma taktikca hiç o gaz çıkmıyor ağrıların normal daha kaç gunluksun sanki
isikbebeeeeee arzelmg ben sürekli yürüdüm sürekli meyve suyu içtim sabah 11:30 da doğum yaptım 5-6da gazımı çıkarmıştım
Zumra_Fatma arzelmg bol bol su ic meyve suyu vs evet sezeryan cook zor Allah yardimcimiz olsun valla ve ne kadar agrin olursa olsun kalkip yurumen gerek ki dikislerin kaynasin iyilessin eger ki dikisinde yanma vs varsa ict3n bilki dikislerin iyilestigi icin o yüzden bol bol yürüyün
arzelmg FatimaBetul Yagmurcmn Zumra_Fatma isikbebeeeeee Aslnakn Eda038 Mirmir_ silad70 Hepinize çok teşekkür ederim cidden🙏🏻 moralim bozulmaya başlamıştı sanki nazlıymışım gibi ama işte canım hala yanıyor 😔
Aslnakn Sürekli yürü çünkü yürüdük sıra bagırsaklar hareketleniyor bolcaa yürüyüş yap yoksa cıkmaz birde bi şurup vermişti doktor gaz için size de verdiyse onu da kullanabilirsiniz
FatimaBetul arzelmg kesinlikle kayısı hoşafı. Kuru kayısıları sıcak suda haşlayıp blendırdan geçirdim su ekleye ekleye içtim çok faydasını görmüştüm.
Zumra_Fatma arzelmg canim benim tabiki canin yanar cnku 9 kat acilmis dikilmis edilmis kolay bisi degil ki morelini bozma biz kadinlar cook gucluyuz bu zamanlarda gececek emin ol bebeginizle ilgilendiginizde hemn bile iyilesiyor insan dimi
Mirmir_ arzelmg hayır moralini hiç bozma nazlanmak değil cidden canımız yandı kokay bişey değil ki üstelik nazlanadabilirz 😉
Gulcan01- arzelmg aynen kayısı üzüm hoşafı şekersiz süt ye yapar tuvalete de kolay çıkarır bir kase sabah bir kase aksam
zezey19 arzelmg Yuruyus yap surekli agriyor diye yatma ben aglaya aglaya yurumustum bir de hemsire sakin cigne demisti ben ondan sonra gaz cikmisti