Gizmuss handeaa ben spiralliyim ama ve hamilelik belirtimde ykk yorumlara baktıgımda biri 17 gün geçikmişti
Ygt239z handeaa yarın bakalım inşallah değilimdir malatyada deprem bölgesinde konteynırdayım tekrar hamile olursam kafayı yerim
handeaa Ygt239z hiç o şekilde düşünmeyin tabi ki yaşadıklarınız kolay şeyler değil ama gelirse de vardır bi sebebi yeni başlangıçlar için 🤍
Cactuswoman01 Yaaa bende böyle bir post açacaktım 9 gün gecikti hafif sancı var ama halen olmadım test aldım ama korkuyorum yapmaya 7 aylık bebeğim var 4 gözle regl olmayı bekliyorum
Ygt239z Cactuswoman01 ay inşallah oluruz ya bende salı günü yapcam test çok strestendim alamadım diye
Cactuswoman01 Ygt239z inşallah oluruz ya bende çarşamba günü yapacağım reglin 11 yada 12 net sonuç verir diye
sar__ Ygt239z merhaba evet normal bir iki seneye kadar düzensiz oluyoruz. Benimde bebeğim 5 aylık geçen ay bayağı geçikmişti ama sonunda oldum. Bende o zaman çok stres yapmıştımacaba hamile miyim diye korkudan testte yaptırmadım ama sonunda oldum