Madammm Kızlar bebeğimin ateşi 19 saattir düşmüyor kontrolüm altına giriyor ama 2 defa duş aldırdım Şu an 37 bıraktığımda 38,5 oluyor üst dişler çıkıyor sanırım kusma ishal yok ne yapayım doktora gideyim mi
cinarinannesiiii Madammm diş ateşi dirençli olmaz bi iner bi çıkar ve 38 i geçmez enfeksiyon olabilir
BetulDefnee Madammm bebeğiniz kaç aylık 6 ayın altında direkt götürmek lazım diye biliyorum, ilaçla düşmeyen Ateş için de gidilmeli bir de ateş belli bir saatten fazla sürdüyse de internette yazar ya da dr osman gönülal videosu aratın
Alerjikrinit cinarinannesiiii ay bizde aynen böyle başlık açtım cevap gelmedi. Daha önce diş ateş yapmamıştı oğlumun ateşi yükseldi gece 37,9 du üstü çıplak halde. Sonra kendiliğinden düştü böyle mi diş ateşi
Ozlem2904 Madammm 3gun sürdü ama 38.1i geçmedi. 37.6 rahatsız ediyordu benin oğlumu ben duş aldırıp calpol veriyodum 4 saatte bir gecede 2 kere falan yikiyodum
Madammm Ozlem2904 doktora gitmeli miyim kucagima alınca ısırmak istiyor damağını masaya vuruyi iştahı yerinde ishal yok sadece ateş var keyfi yerinde 37.5 ateşi bez koyunca düzeliyor alınca tekrar cikiyo
iperir_bul Madammm eller ayaklar soğuk olunca genelde ateş yükseliyor ve böyle dirençli ateş 38 i de geçiyorsa asla diş değildir demişti bizim çocuk doktorumuz.
Ozlem2904 Madammm atesi olduğu için elleri ayakqlri soğuk. Dr a gidip net bisey ogrenmek en iyisi. Calpol verince parmak ve ayakları normale dönüyordu