Zeynep_alya24 Oglmbnm ilk kızımı 17 aylıkken kendilinden bıraktım emmek istemedi şimdi bir kızım var 7 aylık olacak oda kendi bırakmaya başladı ne kadar zorlasamda itekliyor onunda kortizon başladılar sanrim sütün tadı değişti ondan istemiyor diye düşünüyorum
Meriskus Oglmbnm süyüm yoktu bebeğim 3. Ayda kendi emmek istemedi bıraktık demorilixe etmeye gerek yok analık emzirmekle olmuyor Kimi bebepi memeden ayrılınca ağlıyor hüngür hüngür bilmiyorum saçma geliyor 😁
Buse18062 Benim oğlum da 5 ay emdi , sütüm çok güzel vardı ama , yanımda biri olmadığı için eşim de eve geç geliyordu işinden dolayı, ne yemek yiyebildim ne dinlenebildim sütüm azaldı sonra da oğlum emmek istemedi bu şekilde bıraktık
[silindi] Oglmbnm 1.5 ay zar zor emdi. Her yolu denedim. Sütüm çok azdı. Sağım yaptım, bol bol emzirdim, çok iyi beslendim. Ama olmayınca olmuyor. Bir günde sütüm bitti.
ndemir Bende 2 ay zorla emzirdim mama takviyesi ile memeye her geldiğinde koyameti koparıyor diliyle itekliyodu sütüm azaldı ve şimdi hiç gelmiyor doğru düzgün arada memeye almaya çalıştıkça bağırıyor 3 aylık şuan mamayla devam ediyoruz kilosunu da gayet güzel alıyor
240523 Şuan bebeğim 6 aylık sütüm çok emiyor hatta nerdeyse 24 saat istiyor kollarım koptu taşımaktan ve alt dişi çıktı ısırıyor böyle ısırmaya devam ederse yaşına girince kesicem memeyi😂
kdjdkd Oglmbnm ben hamile kaldığım için bıraktım 15 aylıktı bebeğim hamilelikte sütün tadı değişiyormuş bebeğim kendisi bıraktı : aylık olunca hamileliğim
fatma___ 4 aylık şuan bebeğim Malesef aşırı stresten süttüm kesildi mama aldım dün bugün deniycmm içer inşallah
Ysgl26 Emzirmek istemiyorum diye bırakan yoktur ya sanmıyorum..ya zamanı gelmiştir ya sğtü kesil iştir annenin.. oğlum 17 aylık hala emiyor ve ben sonsuza kadar emsin istiyorum ..
Mrvsmt2502 Oglmbnm 19 aylık günde 1 kere emiyor. Emebildiği kadar emsin diye ilaca başlamadım nöropatik ağrı çekiyorum 🫠
Pinkgold Oglmbnm 6 aya kadar çok güzel emdi 6 aydan sonra biranda sütüm kesildi stres ve üzüntüden oldu çokta güzel besleniyordum üzüntü stres olunca kesildi biranda çok isterdim baya uzun emmesini ama olmadı 😔