MadamMommy Bebeğim 4 aylık 2,5 aydan beri kaşınıyor salya var ama bu gece zapdedemiyorum el sürekli ağızda emiyor hala uyumadı.Kaşıyıcı ile kaşıdım,soğuk biberle kaşıdım,jel sürdüm ama yok.Ne yapmam lazım?Belli ki ilerleyen günlerde de sorun olacak
Damlanr MadamMommy silikon parmak diş fırçası alın tetagil tozu onun üstüne döküp diş etlerine masaj yapın o silikon olmadan tetagili dökerseniz pek etkisi olmuyo kaşıntısını çok rahatlatır dediğim şekilde yaparsanız bizde çok çektik dişlerden her şeyi denedim bende
Goksu_argum MadamMommy bizimkide bu aralar uykusunda agliyo uyaniyo acaba dişten dolayimi kundaktab çıkarınca eli direk ağzında damak kaşiyicida almiyo
fatma___ Bizde aynı durumdayız pek bir şey yapmıyorum kaşımasına izin veriyorum ve sürekli ilgi bekliyor ayrılamıyoruz hep onla ilgileniyorum
MadamMommy lahmacunayran48 kırılmaz değil mi ya da ağzında tadını alirsa bir şey olur mu ek gıda kullanmıyoruz ya
zeyozi Aynı durumdan muzdaribim gece uykusu kalmadı ağrıdan 2 haftadır cekıyor çocuk ne zaman çıkacak yada sadece ağrı mı çekecek diş çıkaran anneler yardım lütfen bebeğim 4 aylık 3.ayından beri salyaları akıyor ama su 2 haftadır çok çekiyor ağrı beyazlık var dişinde ama çıkmıyor böyle durumda ne kadar sürede çıkar lütfen yardımcı olun tetagil kullandım ağrı kesici kullandım ama yok yine uyumuyor ağlıyor yine ağlıyor
MadamMommy zeyozi bir kac ay surebiliyormuş beyazlık görünse bile,biz de perişanız canım dıştan.Gaz bitti diş başladı sanırım anne olduktan sonra hep böyle gidecek
240523 İlk dişimiz çıktı 6 aylık olduk günde 2 kez acile gittim çıglık şeklinde aglıyor diye kan tahlilleri filmler ama sonuç diş miş şuan azı dişleri çıkıcak sebep oymuş zor bi süreç ve engel olmak zor calpol verdim bide diş jeli var onu alın biraz rahatlatıyor sürünce diş etlerine
MadamMommy 240523 jel sürüyorum ama pek işe yaramadı bizim de Sağ üst çıkacak Allah ağrılarını alsın yavrularımızın
lahmacunayran48 MadamMommy hicbişsey olmaz gönül rahatlığıyla verebilirsiniz 🥰 uyusturma özelliği var ağrısını alıyor doktorsuz demistı ☺️
zeyozi MadamMommy amin inşallah canım yani beyazlık var ağrı var ne zamana kadar çekecek böyle ağrı çok zor 😢