Elistos1 Haftaya 4 aylık olucaz ama son 10 gündür gece uyuması yooook sanırım alttan dişte çıkarıyordu huysuzluk deseniz fazlasıyla var ne zaman düzene girecek bu uyumak dinlenmek istiyorum artık 🥺
Senazz11 Elistos1 6 ay 20 günlük dişler şiş 1 haftadır 3-4 gibi uyuyoruz artık cinnet cekiricek duruma geliyorum bazen istemsizce bağırıyorum ama sonra da pişman oluyorum iste
[silindi] Elistos1 5. Aydan bildiriyorum 8.30 da uyudu 23.55 de uyandı hala uyanığız hiç uyku belirtisi yok
hayalperest2310 Elistos1 diyor diyor merak etme ayy istemsizce güldüm kullandığım hep bir cümle arada mola verdiriyor 😂😂amaaa sonrası yine sar başa
Elistos1 emilia ya bu bebelerin derdi ne mis gibi yat uyu işte ne delleniyon gece gece çok arayacaklar bu uykuları 😅
Alprslnemine 1 yaştan bildiriyorum su an odanın içinde dolaniyo 🤦🏼♀️ 21.30 da uyuttum 3 kez uyanarak 23.00 de kalktı ve daha da uyuyacağı yok 🤦🏼♀️
Elistos1 Senazz11 ben bir iki kere bağırdım sadece ama tabi kim takar seni der gibi suratıma gülüyordu 😂
nurbelonuc Elistos1 13 ay 10 günlük 2 gündür gece saat 1 bucukta kalkıp birden ağlamaya başlıyor ve uyumuyor uzun süredir vallahi anlamadım 🥲
gurturk Elistos1 valla anne olmadan önce diyordum ki bu kadar uykusuz nasıl yaşanıyor tövbe yarabbim de Allah gösterdi😅 öğrenmiş oldum🤣🥱😅
Alprslnemine Elistos1 o sabır kalmadı bende 🤦🏼♀️ sabaha kadar oturcaz bugün sanırsam herşeye aglmsi da cabası 😫