Kızlar ikizlerim var 6.21 günlük simdiye kadar cok dikkat ettim neden bulaştı ise geip oldu öksürük burun akıntısı nefes alırken hırıltı var doğal ne yapabilirim. Mama veriyorum anne sütü 4 ay içtiler. Ek gıda veriyorum antibiyotik vermek istemiyorum bilgisi olan yazsın. Lütfen

Ben hiç denemedim henüz çok şükür gerekte olmadı ama bir sayfada gördüm, 3-4 diş sarımsağı ezip üzerini geçecek şekilde zeytinyağı koyarak bekletiyorsunuz sonra karışımın sadece yağ kısmını, ayak altlarına sürüp çorap giydirip yatırıyorsunuz, ama önceden vücudunun küçük bir yerinde deneyin isterseniz alerji yapabilir, ben hazırlayıp buz dolabına koydum lazım olur hazırda olsun diye hatta
    Zeytinyağının hakiki olması gerekiyor ama marketlerde satılan değil, birde öksürük için mustelanın göğüs balsamı var onu kullanabilirsiniz

Emine777 Benim de ikizlerim var o dönem diş dönemi olduğu için diş te grip yapar biz öyle olmuştuk. Sürekli burunlarını çekin. Yoğurt içine sarımsak rendeleyip yedirebilirsiniz

Emine777 canım ben mustelanın göğüs balsamı vardı onu sırtına ve göğsüne sürüyordum ayaklarının altına da bebek viks vardı ondan sürüp çorap giydiriyordum rahat yatıyordu nette gördüm buz yapmış bi kapta büyük buz onu bi kaba koyuyor bas ucuna doğru koyuyor odayı nemli tutsun diye dene istersen faydası olur inşallah

Emine777 hırıltısı çoksa ihmal etmeyin doktora gidin ciğerlerine İner Allah korusun öksürük için de tereyağ pekmez bir iki damla limon iyi geliyor

11 gün sonra

Selamun aleyküm kızlar yazamadım şimdi gördüm mesajları hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun bebeğim Dr götürdüm ciğerine inmemiş inebilir dedi prematüre olduğu için. Hic bir ilaç ver medi nezle oldu dedi. İhlamur ve kemik suyu corabası verebilirsin dedi. Şimdi daha iyi hırıltı oluyor geceleri buhar makinesini acıyorum ara
    ara havayı yumuşatsın diye petekten dolayı tıkanıklık oluyormuş. Yavrularmız hiç hasta olmasın 🤲

Bir diş sarımsak bal ve limon karışımı yapılıyor ama bir yaş öncesinde baş yasak olduğu için yoğurt içine sarımsağı incecik doğrayıp yedirin bebeklerinize. Ezmeyin o zaman acı oluyor. İnstagramda hastalanmayançocuk sayfası var orayı takip edebilirsiniz tamamen doğal iyileştirme yöntemleri paylaşıyorlar