aselyasemin2023 10 aylık kızım ne yaptıysap kilo almıyor Doktora götürdum tüm testleri yapıldı kilo almasını engel olucak hiç bişey yok ama sağlıkgı yerinde Ama bir anne olarak çok takıyorum stres oluyorum Başina gelen varmı acba
Olimbonii aselyasemin2023 Benim oglumda öyle tahlillerde bi sıkıntısı yok istahinda da bi sıkıntı yok masallah gayet güzel yiyor ama yapisal olarak asiri kilo alan bir bebek degil 14 aylik 9.900 gramdi en son cokta hareketli yediklerini yakıyor bence endise etmeyin saglikla alakali problemi yoksa
Annekizz_ aselyasemin2023 benim kızımda o zamanlarda 4 5 ay kilo almadı hiç hep aynıydı yavaş yavaş alıyor artık bı süreli duraklama oluyor sanırım sürekli ama boyuna gidiyor diyede düşünüyorum ben 15 aylik 80 cmdi geçen ay. O yüzden içiniz rahat olsun alır zamanla 🌸
Ebru__ Çok kişi böyle yalnız değilsin benim fark ettt ıgım kadarıyla doğum kilosu az olan bebeklerde iştahsızlık yaygın sizin kaçtı
Mor_menekse Bence bu kadar takıntı yapıp kendinizi üzmeyin sağlıklı olsun gelişimi normal olsun da gerisi boş çok kilo iyi bişey değil