irem_19 Bi kaçgündür belkide daha fazladır kafasında kabuğa benzer bişey vardı az önce çıkardı ve oyuk var kanama vs hiçbişey var sanki oraya gömülüymüş
yenianne01 irem_19 doktora kesin görülmelisin canım önemsiz birşeydir inşallah tabiki ama sen yinede tedbirini al
Gonuel irem_19 canım benim eşimde de vardı sıktık çıktı aynı böyle oldu ama belli Bi süre sonra kapanıyor. Kafa derisinden midir bilmiyorum ama orayı sıkınca böyle delik kalıyor Bi süre 🤷🏻♀️
Vera094 irem_19 bu şey gibi yüzümüzde yağ bezesi olurya onun büyük hali gibi ya da siyah noktanın büyümüş hali gibi muhtemelen bayadır orada. Bence çok önemli değil orası kapancak zamanla
Busragokceberra irem_19 Elinde onu görünce kurt sandım valla benim de eşimin kulaginda vardı çektim çıkardım küçük bir delik kaldı zamanla kapandı bu da onun büyük hali gibi bence
Ygtoglm-- Ay o kabuğa hiç benzemiyor ki. Resmen delik oluşmuş . Bi kalkın acile gidin . Valla kötü gözüküyor
Mmeelliikkeee irem_19 saçlı deri yağ dokusu fazladır , yağ gibi bişi çıkmış . Açık kalan yeri batikonla silin muhtemelen zamanla tekrar dolar.. ama sürekli bızıklamasın yine gösterebilir dr a
Dolores irem_19 benim şu an yanımda kardeşim var, doktor kendisi, korkmasın, steril tutsun, doktora gözüksün diyor.
irem_19 Dolores şuan hastaneye gidecek araba yok köyde yaşıyoruz sabaha gitsenbi sıkıntı olurmu ozamana kadar
mobesebesir irem_19 korkacak bisey yok aynısından eşimin kulağından bide sırtından çıkardım zamanla doluyor ora