RedFlower_ Meri_259i kocam kova uff nereden çattım dediğim dedik dik kafalı abooo kessen inadindan kanı akmazz
pasaklisinkukuli Meri_259i kova burcuyum bebekken çığlığımdan köy inlermiş her isteğimi çığlık atarak anlatırmışım yemek yemez gündüz uyumaz gece uyanmazmışım iki kere açlıktan bayılmışım inadımı sen anla büyüdükçe mantıksal sevilmeyi cok seven birine dönüştüm romantizmi sevmem anlamlı hediyeler bana anlamsız gelir (şiir ,resim,hatıra saklama vb)
Olimbonii Meri_259i Ben kendim kova burcuyum çok inadım ve bebekken aşırı yaramazmisim surekli fazla hareketten dolayi düşüyormuşum her hafta doktora getirirmis beni doktor anneme yine mi siz geldiniz dermiş o derece ve benimde oglum suan o kadar yaramaz ve hareketliki anlatamam ayni ben 🤩😂
zeyysuf Ben kova burcuyum. Bebekken çok sakin olduğumu söyler annem. Sevgi ve ilgiyi severim. Bir de inat. Aman ha…
Mom_babyy RedFlower_ öyle mi oluyorlar cidden bende dedim babası inatçı bari kızım bana çeker belki 😂
enercisizkaldimanne Meri_259i kocam kova burcu 😂 Nuh dese peygamber demez, burnu düşsün eğilip almaz 😶🌫️😶🌫️ katır inadı mübarek. Huyunu gidersem herşeyi yapar 🤪
lutfenoturcocugum Meri_259i Kova burcuyum , çok zor bir bebek-çocukmuşum maalesef.. Arkadaşımın oğlu kova burcu ,evde bebek var mı yok mu belli değil ,öyle bir bebek .. Başka bir arkadaşımın oğlu yine kova ,bebekken iyiymiş ama çocukluk çağında kök söktürüyor ..🤷🥲
Biroglanannesiiii Meri_259i Kendim kova burcuyum bebekken hiç susmaz ağlarmışım maalesef 😂 Annem bir dakika uyku uyuduğumu bilmem der
Rez Meri_259i eşim kova, aman aman aman diyorum aşırı dikkatli aşırı titiz, tuttuğunu koparan hakkını asla yedirmeyen , her daim dik duruşlu dış görünüşe önem veren. İkna kabiliyeti oldukça yüksek ve ağzı çok iyi laf yapan şimdilik bunlar geldi aklıma :)))))
Meri_259i Sevgılı anneler teşekkürler 😅😅 9 aylık kızım ama dedıgınız şeyler var 😅 uyku nedir asla bilmiyor bugün sabah 9da bu saate kadar 40 dk uyumuş toplam 😅 bi tek titiz olmasına sevındım 😅 Allah’ta sızlerı güldürsün 🫶🏻🫠🫠🧡🧡🧡🧡