Prensimm doktorda öyle söyledi yani büyük ihtimalle kapanır 30lu haftalardan sonra dedi ama bizimkinin milimi sizinkinden biraz daha büyük. Yine de küçük, orta ve büyük delik kategorisinde küçük olan sınıfa giriyor yani kapanması daha kolay olan sınıfta🙏 orta boyutta olanların bile kendiliğinden kapanma olasılığı varmış operasyona gerek kalmadan. Ama biraz daha araştırdım da kafam karıştı her yerde ayrı bişey yazıyor, forumda da denk geldim bi annenin kızı 5yaşındaymış, kalbindeki delik vsd 2.7ymiş ama hala kapanmamış, doktoru küçük delik sınıfında bile olsa kapanacak gibi durmuyor demiş ama bi sorun teşkil etmiyor, operasyona falanda gerek yok demiş, her yıl takibini yaptırıyormuş. İnşallah bizim yavrularımızda da bi sıkıntı olmaz ve kapanır🙏 bide o anne yine vsd gurubu delik kapanması en zor sınıfa giren delik yazmış. Şimdi sen kolay kapanan dedin, doktorumda bana büyük ihtimalle kapanır dedi, bu annede böyle yazmış kafam iyce karıştı. Bide anneye yazcaktım tam Kullanıcı adınıda kaybettim tekrar bakamadım bida.