havuctarator 1 ay öncesi kadar kızım pekmez düşürüp kırmıştı o zaman yıkamaya vermiştim halı da büyük banyoda yıkanmaz yıkamacı en az 500 ister başına gelen varsa nasıl çıkarttınız
mervemir- havuctarator yağ vs olaylarına hiç su değdirmeden biraz bulaşık deterjanı döküp hafif nemli bezle silin o daha iyi oluyor
Gozdedmr havuctarator kolay kolay cıkmıyor bnmde mutfak halıma dokuldu kac kez yıkadıysam cıkmadı en son bulaşık tabletı ıle yıkadım ve cıktı Makınaya sıgıyorsa halınız bulasık tabletı ıle atmanızı tavsıye ederım
mnkanne1 havuctarator benimde mutfakta dökülmüştü halıma kızartma tenceresindeki yağ ama maalesef yıkamadan arınmıyor onu da eşim kuvvetli bir şekilde bastırarak fırçaladı o şekilde çıktı
Tatlican havuctarator uzgunum ama benim kizimda dökümustu yikadim hali yikamayada verdik cikti gibi oluyor birzaman sonra ordaki leke ortaya çıkıyor
havuctarator mervemir- su değdirmedim de baya bi yağdanlık dolusu döküldü önce kabasını bezlere emirdim altına da koydum beyaz sabunla sabunladım devamlı siliyorum ama hala var
Ygmrcm havuctarator yağ lekesi çıkmıyor maalesef ben 3 yıl önce dökmüştüm kaç kere yıkamaya gitti saymadım halının içine işliyor malesef yüzünde bişey gözükmüyor ama altta yağ olduğu belli koyu duruyor halı
Havvanur43 Bulaşık makina prlaticisiyla çıkarıyorum her zaman lekeleri yağ lekesini çıkarır mı bilmem deneyin lekenin üstüne dökün nemli bezle silin
Enif Ben halimi attım bu yüzden 2 litreye yakın yagdanlik elimden kaydı kırıldı hiç aklıma gelmedi sardım yıkamaya gönderdim ama geldiğinde yağ tüm halıya bulaşmış durumdaydi. Çevremde kime sorduysam çıkmaz dediler en sonunda attım🙄
kahvepres havuctarator yani ben genelde halı lekelrme limon tuzu kulnyrm mesela antibiyotik döklmstü baya ne etysm gecmedi birz suyun icne koydm ovaldm gecti cay lekelrndede aynı bi deneyn blki gecer
mnkanne1 havuctarator benim evimin tüm halıları ince halılardan kalın halıyı bilemiyorum inceden çıktı