glsm228_ melegininannesi38 2 ay 19 günlük. 1 buçuk saatte bir en geç 2 saat. Bebeğim memede kalmak istiyor hep. 2 saat zor dayanıyor. Geceleri belli olmuyor bazen 5 6 saat uyuyur bazen 3 4 saat. Ben kaldırmıyorum kendisi ne zaman isterse
sevincee 2-3 saat. Ama yeni doğan ise 2 saat. Bizim mama takviyemiz var 1,5 aylık bebeğim 3 saat bazen uyuduğu için 3,5 saat olabiliyor, ama anne sütü kolay hazmedildiği için bebeğin ne zaman isterse veya 2 saate bir uyku arası bile olsa alıp emzirmen lazım.
melegininannesi38 sevincee aynen genelde öyle yapıyorum bu tek dün uyudum kendiliğinden uyanacak mi diye gece saat 12 ye yakın besledim ondan sonra 6 da uyandi emzirdim 3 ay 4 günlük
sevincee melegininannesi38 3 aylık bebekler 5-6 saat uyuyabilir ama gece. Gündüz erken beslersiniz. Siz gece alarm kurun 4 saate bir tetikte olun yine de. 😊 Kimi 6 ay gece hep uyusun der kimi 3 aydan sonra. Bizim doktorumuz 3 aydan sonra gece uyusun kendi uyanır dedi. Ama 1,5 aylık şimdi 3,5-4 saat uyuyabilir gece demişti.
melegininannesi38 sevincee aynen doktorum 2 aylik kontrolüne gittigimde artık uyandirmana gerek yok kendi uyanır demişti zaten ama annelik iç güdüsü endiselendim
sevincee melegininannesi38 ya aynen hepimiz öyleyiz, bende azıcık uzattım mı vicdan yapıyorum ama aslında uykuda lazım biliyor musun.
melegininannesi38 sevincee aynen gerçekten hem onun için hem bizim için uykuda lazım bebeklerde büyüme hormonu uykuda salgılanirmja
birmelegibuyuturken 40 günden sonra kilo alımı iyiyse uyandırıp emzirmemek gerekiyor. Bebek acıktıkça uyanır 40 ından sonra. Ama kilo alımı düşükse rüya emzirmesi(beslenmesi) yapabilirsiniz. Yani uyandırmadan besleyebilirsiniz.
melegininannesi38 birmelegibuyuturken aynen ben annelik iç güdüsü galiba hala 2 saatte bi o uyurken rüya öğünü yapiyorum
birmelegibuyuturken melegininannesi38 kilo alımı iyi ise beslemeyin zaten uyanacaktır. Yanlış yapıyorsunuz alışacak ve sürekli uyanacak. O acıkınca sizi uyandırsın🙏🏻
melegininannesi38 birmelegibuyuturken valla canım doğum kilosuna göre çok güzel kilo aldı 2630 doğdu 2400 e düştü şuan 4802 49 cm doğdu şuan 56 cm hemşire gayet iyi dedi
sevincee glsm228_ kilosu normal mi, sürekli memede kalması doymuyor olabilir mi. Benim oğlum öyle idi meğer doymuyormuş, mama takviyesi aldık.
melegininannesi38 glsm228_ aynenn iki gecedir bizimkide aynı korkuyorum normalde 2sattw besliyordum ama benimki sürekli memeďe değil gündüzleri 2 satte bir geceleri de aynıydı aslında iki gündür 5 saat oluyo ya
glsm228_ melegininannesi38 büyüyorlar artık normal bence bu saatler. Yine kendi doktoruna bir sor istersen
melegininannesi38 glsm228_ kendi doktorum 2 aylik iken gece uyandırmana gerek yok artık demişti zaten
glsm228_ melegininannesi38 benim bebeğim de bazen çok uyuyor bazen 2 3 saatte bir kalkıyor. İnsan ister istemez endişe ediyor ama aç olsalar ağlarlar
glsm228_ melegininannesi38 benimki de ya gündüz uykusu yok sadece 1 kere uyursa uyur. O da en fazla 1 saat