Melikeannee Kızlar 11. Aydan beri gece çok sık kalkiyor belki 15 20 kere. 2ay oldu hala aynı ve gücüm kalmadi artık . Bu sürede atak haftası oldu uyku gerilemesi oldu köpek dişleri de çıktı ama 2 ay nedir ve hala devam ediyor. Emzirmiyorum gece beslemiyirumda. Beşiğinde ninni açarak uyutuyorum yani meme emzik sallama vs. De yok. Gün içinde 2 uyku yapıyor 45 dakikalık. Gece hala çok kalkıyor ne zaman bitecek bu. Yaşayan anneler ne zaman bitiyor nolur söylesin lütfen😭
mamameh Melikeannee benimde aynı aylarda ve aynı uyanıklıktı. Şimdi tek uykuya geçtik. 12-1 gibi uyutuyorum uyanınca sallayıp tekrar uyutuyorum. Min 1.5 saat uyuması gerekiyor. Akşam olunca 9 da uyutuyorum 1-2 kere uyanıyor. İlla öğlen 2 uyku diye direttim ama baktım olmuyor tek uykuya geçtik
Neseelii Melikeannee 6. Ay atağından sonra geceleri on kere uyanıyor meme emmeden geri uyumuyor 16 aylığız 🙄
Masalkizinannesi Melikeannee bence tek uyku istiyor bebeğiniz. Kizimda böyle 13 aylık saat başı kalkıyor neredeyse tek uykuya geçince biraz daha açıldı uyanma aralığı. Ve mesela ben kızımı 8 de uyutuyordum 9 a çektim uyku saatini . 8 de uyuttugumda ilk 1 saat içinde istisnasız 3 kere kalkiyordu 9 a çekince mesela ilk uyanışı 2 saat sonra oldu
Sedsedsed Melikeannee bence 45 dk lık uyku cok az ayına göre,2,5-3 saat uyumalı diye biliyorum ben. Bunu dısında 13.ay atak varmıs bende baktığımda gördüm kendi bebeğimin atakta olduğunu gece uyanıp üstümü acıp bilinçli sekilde meme diye ağlıyor ve asla emmeden uykuya dönmüyor
Melikeannee mamameh bende 1 uyku denedim acaba sorun bu mu diye. Hatta birkaç gün denedim . Yine aynı gece yine bin defa kalkıyor 😭😭
askoglusum Biz de 12. Ayından beridir böyleyiz 18. Ayına girdik 6 aydır gece dediğiniz gibi sürekli uyanıyor sürekli, gündüz tek uyku yapyor ama hiç bir katkısını görmedim gece uykusuna
Miray17 Melikeannee 18.5 aylık hala uyku problemi yaşıyoruz hatta geceleri uyanır rahat 4 saat ayakta takılıyoruz
Miniktirtillarim Melikeannee 13.5 aylik ve felaketin içindeyiz artik. Son 2 haftadir zindan oldu geceler aksam 8-9 oldumu ben aglamaya basliyorum inanin basima ne gelecegini bildigimden. Normalinde 8 ila 9 arasi uyuyan gunde 2 uyku yapan bebeme 1 günde bi haller oldu. Öncelikle gündüz tek uykuya düştü ve max 20 25 dk falan uyuyor. Gece kacta uyursa uyusun yenidogandan faha beter sekile 30-40 dk arayla surekli uyaniyor. Kucakta pispis ve ayakta sallama ile uyuyor emmiyor mama aliyo karni tok gazi yok niye uyumuyo diye dr bile gittim bizim 1. Azi dişimiz geliyor yalniz inanilmaz sismis mor sekilde ve yaklasik 1 haftadirda böyle daha patlamadi bile. Perisanim valla uyumuyor uyumuyo