Mirac-2110 Kızlar merhaba ben çok korkak biriyim doğum yapma korkusuna bile 9 ay korka korka geçirdim günleri 13 aylık oğlum var spiral taktırmak istiyorum ama çok fazla korkuyorum taktıranlarınız nasıl bir his oluyor acıyormu birde önceden randevu almak gerekiyormu
Bebetonunmotheri Mirac-2110 bebisim 3 aylikken spiral taktirdim 9 ayin sonunda siddetli bel agrisindan diger tarafa gittim geldim Spiralim kaymis ve birdaha taktirsan bile kayicak dedi korktum yine taktirdim tam 1 hafta o bel agrisini cektim yine gittim yine kaymis Bana yaramiyormus spirali cikardigi anda dünyaya yeniden dogmus gibi olduydum inanki😂 İyiki tek ona guvenmemisim yoksa ben naneyi yemistim hahahah Bazilarina cok guzel yariyor ama normal dogum yaptigim icin benim atiyormus sürekli Kadin olmak zor bacim
Dilan04400 Bn adetimin 3. Günü taktırmıştım doktordan randevu alarak gitmiştim ağrısı hiç yok denilecek kadar az korkmanıza gerek yok
Mirac-2110 Denizzzzzyldz peki kimisine yaramıyormuş çok adet görülüyormuş çıkartmak istediğimizde acıyormu acaba
Denizzzzzyldz Mirac-2110 bende öyle oldu maalesef. 2. Ay spral kaydı benim. Çok ciddi kanama ve ağrı yaptı bende.