Anneler kızım Temmuz ayında 3 yaşını doldurdu. Doğdu doğalı bana aman aman düşkün olduğunu hissetmedim . Anneme bıraktığımda vs gayet güzel durur beni aramazdı o zamanlar buna seviniyordum çünkü işlerimi vs rahat rahat çıkıp hallediyordum . Ancak artık bu durum başka bir hal aldı . İlk defa gittiğimiz bir yerde bile kalmak istiyor . Ben gidiyorum diyorum dünya umrunda değil . Az önce komşuya gittik 2. Gidişimiz arkadaşları vardı orada . Gelmeyeceğim diye ağlamaya başladı hadi dedim 10 dk sonra babası gelecek o alsın gelirken. Onunla da gelmemiş kadın gönderirim ben birazdan demiş. Baya geçti 45 dk kadar tam ben almaya gidiyordum kadının kızları çıkarmışlar yukarı o anda kızım nasıl ağlıyor görmeniz lazım gelmicem onların evine gidicem diye zorla soktum eve resmen . Ve bu hep böyle . Hiç aramıyor anne baba . Sinirlerim bozuldu girdim içeri hüngür hüngür ağladım bende . Bu durumun normal olduğunu düşünmüyorum o yüzden bi yazayım dedim belki buradada vardır böyle şeyler yaşayan normal midir ne yapmak gerekir diye . Şimdiden teşekkür ederim .