Minikportakalinannesi Kızlar bebeğim bir yaşına yaklaştı ama sürekli peşimde eşim işe gidiyor evde ben tekim tualete bile zor gidiyorum oyuncak ,tencere tava kutu falan birsürü şey veriyorum ama benim peşimde yine de siz nasıl yapıyorsunuz çok yoruldum ağlayacağım artık
Mavili-mavilimorcicek Minikportakalinannesi 15,5 aylık kızımdan selamlar,aynıyız biz de.Tuvalete gitmek çok lux benim için.Ben çare bulamıyorum.😃
Mtzzeynep Minikportakalinannesi 16aylık oyun oynarken bile benim kucağımda oturuyor. Yere koyuyorum azıcık insin kucağımdan diye hemen popoyu kaldırıp oturmaya çalışıyor. Tuvaleti banyoyu hiç sorma sanki demir sopayla dövmüş gibi ağlıyor, babası bile susturamıyor. Yürümek bile istemiyor sırf kucakta olmak için.
Aysegul___ Minikportakalinannesi tuvalet banyo bir yürüteçe koyuyorum mecburen , kendine zarar vermesin diye yanımda tutuyorum.
Madammm Benimki 7 aylık aynı durumdayım aynı odada dursak bile kucağıma gelmek istiyor mama sandalyesinde bile durmuyor oyun yeri yaptım yorgan serdim yere üzerine oyuncak koydum orada bile durmuyor sadece kucak istiyor bilmiyorum çözüm olan varsa bana da önersin
Minikportakalinannesi @Madammm CaninannesiCemre @Mavili-mavilimorcicek a selamlar bekleyelim bakalım belki çözüm bulan vardı
Mavili-mavilimorcicek Minikportakalinannesi Hatta ben dün şöyle birşey yaşadım,koltuğun köşesinde oturuyordum o da ayak ucumda yer de oturuyordu ben diğer köşeye geçtim yastığa yaslanmak için,anam kıyamet koptu neymiş o köşeye geçmişim oturduğum yerden kalkıp.😃
Minikportakalinannesi Mtzzeynep ayyy gözüm daha çok korktu şimdi ya belki bir yaşını geçerse rahat ederim diyordum 🫣
Minikportakalinannesi Aysegul___ benimki artık yürütece binmiyor canım çok kızıyor arada çok zorlanınca koyuyorum sadece
Minikportakalinannesi Miracinannesi52 ayy neler duyuyorum ya 🫢eee bari tualete izin verseler değil mi ama 🤫🫢
Miracinannesi52 Minikportakalinannesi valla biz banyoya beraber gidiyoruz o keşif yapmaya başlıyor bende işimi görüyorum yapacak birşey yok ☺
Mertveannesi2211 Minikportakalinannesi bizde 1 yaşına girdik dün ama öyleyiz malesef iki dakika lavaboya gireyim bütün evde beni arıyor canını sevdiğim,çözüm bulamadım ama arada annem alıp bakıyor çok yorulduğumu,stres olduğumu bildiği için onun dışında eşim işten gelince hemen kendimi dinlenmeye alıyorum yorgunluğum azalıyor en azından
YagizAlinin_annesi Anatoli 15 ayligiz bizde de durum aynı WC ye bile ucuna gelene kadar tutuyorum ben koşa koşa gidince oda pıti pıtı arkamdan geliyor bazen kapı kapanmış oluyo delice vuruyo agliyo bazen açık oluyo giriyo banyoya 🤭 mesela yemek yapicam kucak istiyor o an bırakıp kucağıma alıp oturuyoruz birlikte sıkılana kadar bazen bir öpücük kondurup gidiyor genelde dibimde oynar ilgisini çekecek birşey veririm 5 dk surmez böyle böyle geçiyor zaman ve büyüyorlar 😘🤗
Minikportakalinannesi Anatoli bizi öyle görmesi onu çok kötü etkiler diye ben hızlıca halledip geliyorum ağlasada ne yapayım
Annesininprensesi55 Minikportakalinannesi Ahhh ah benim ki iki buçuk ayında başladı ayıptır söylemesi tuvalete giderken pusete koyup karşıma aliyodum kızımı illa beni görecekti yoksa görmezse agliyodu mutfakta odada banyo tuvalet ve hala öyle iki yaşını geciyo şimdi degismiyo
Minikportakalinannesi Annesininprensesi55 bizi tualete banyoda göremesi psikolojik olarak çok yanlış canım ben ağlasa da hızla halledip geliyorum mecburen