anneyim09 Kızlar ara makas sonrası saçlar eski gürlüğüne gelirmi ara makas çok saç dökülmesi yapar mı
Dilruba_1 anneyim09 bende hiç dökülme yapmadı ama gür kalsın istiyorsan neden ara makas yaptırıyorsun anlamadım ? Ben de aksine o gür peruk gibi görüntüyü sevmediğim için hep ara makas yaptırıyorum bebek gibi oluyor öyle ustura kesim yaptırıyorum tabi makasla sevmiyorum ara kesimi
Laydaren anneyim09 Ben ortaokuldayken incecik düz saç modaydı. O zaman bukle bukle dalgalı gür saçlarıma ustura ara kesim yaptırdım. Ara makas deniyormuş. Aradan 15 yıldan fazla geçmiştir saçım bir daha asla eski gürlüğüne kavuşmadı
anneyim09 Dilruba_1 kaynak taktırdım saçlarıma kaynakta ara makas atıldı üç gün önce kaynak çıktı saçlarım incecik şok geçirdim o an diplerm gür açılma yok ama uçlar inanılmaz ince
anneyim09 Laydaren ya şu an bnm saçlarım da çok ince napacaö bilmiyorum bu inceliğe rağmen de bissürü dökülüyor
Binnur_cam anneyim09 dökülmesi kaynaktandır yeni çıkarttırdıysan kaynakları çıkarırken zarar geliyo diğer saçlara normal yani zamanla düzelir
Minbar Ben birkere gür diye arkadaşımin tavsiyesiyle yaptırdım keşke yaptırmaz olaydım. Döküle döküle incecik kaldı saçlarım, bana yaramadı hiç.