Prens3456 Oğlum kendisi ifade edemiyor . Konuşuyor ama cümle yok . Çiş kaka falan diyemiyor . Şubatta 3 yaşına girecek. Tuvalet eğitimine başlayacağız . Bizim gibi olup başlayan var mı ??
ali_miracin_annesi Prens3456 kakasını felan yaparken anliyomusunuz mesela yada çişi gelince yaptığı bi hareket varmı özel
fatma_6141 Prens3456 konusma terapistine oyun gruplarına götürdünüzmü dedıklerinizi anlıyor yapıyorsa verebılırsınız egitim
Oglusm Prens3456 Benim oğlum da 3 yaşında konuşamıyor ama öğrendi tuvaleti o söyleyemese de ben yarım saatte bir götürdüm öyle öyle alıştı zaten tuvaleti geldiğinde kendini belli ediyor
Benisahtesevme2 Prens3456 ıkı buçuk yaşında verdim egıtım o zamanlar kelımeleri vardı cümle kurmuyordu gayet güzel bir günde cktj bezden
Prens3456 ali_miracin_annesi kakası gelince odaya gidip kağıdı kapatıyor yeni yeni bezini değiştirmemi istiyor
Oglusm Prens3456 çişi gelince bacaklarını kapatıyor 🤣🤣 kendini sıkıyor altına yapmamak için hemen tuvalete koşuyoruz sonra
Annis-ogul Prens3456 bn 3 yaşına 1 ay kala baslamistim konuşmaya başlar baslamaz eğitime de başladım. Oyun grubuna katılıyor musunuz .Anne çocuk etkinliklerini öneririm. Oglum o şekilde sosyalleşme ve cok kısa sürede konuşmaya başladı cok sukur🙏
aselinanesii Prens3456 anlıyorsa bence sorun olmaz çiş veya kaka kelimelerinin yerine söyleyebildiği bişeyi söyleyerek ifade eder yinede sorun olmaz bence ☺️