ceydalap Doğumdan sonra ne zaman adet görmeye başladımız 20 eylülde doğum yaptım ama henüz adet olmadım aranızda olan varmı yada kaç ay sonra oldunuz
ceydalap sunflower01 Ayy öyle geç olursam Artık her ayın belli gününde acaba hamilemiyim diye düşünmekten kafayı yerim herhalde
Pancar Evet 18 aya kadar normal 7 ay oldu doğum yapalı olmadım hala, tabi korunmanız gerek gebelik olmasını istemiyorsanız.
Esratem18962 9eylülde doğum yaptım hala adet olmadım bugün biraz karın ağrım var bugünden umutluyum 6 aya kadar normal diyolar sonrası için bi doktora görünmek lazım. Adet olmayı karın şişliğim geçsin diye istiyorum sizcede çok farkedermi kilo vermede Bilginiz varsa paylaşabilir misiniz
merveturkyilmaz98 Ben doğum yaptıktan 10 ay sonra adet olmustum oğlum su an 14 aylık zaten 1-1.5 seneye kadar normal eğer 1 seneyi gecseydi kontrole gidicektim
ceydalap Egenin_pamugu Süt koruyor derler ama o düşünce ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum benim yengem süt koruyor diye korunmadı 40 çıktıktan 1ay sonra hamile kaldı şuan 5 aylık hamile o yüzden süt koruyor deyipte korunmamazlık yapmayın bence
berra6 Bazilarinkini korumuyor benim sorum anne sütü azaldığının belirtisi adet olmaya öyle diyorlar yaşan varmi
ceydalap berra6 Ankette başlattım ertesi gün adet oldum ve bebeğim 2 aylık 1 ay önce sütüm kesildi sadece 1 ay emzire bildim belkide adet olacağım için sütüm kesildi zaten çok sütüm yoktu