sbl_akrss Kızlar Özel hastane de spiral taktırmayı düşünüyorum Aklıma takıldı da devlet hastanesinin taktığı ile özel hastanenin arasında bi fark varmıdır Yoksa devlete taktırmayı düşünüyorum 🤔
Zeynep11 sbl_akrss ben 2 defa devlette taktırdım bi sorun yaşamadım. Özelle farkı olacağını düşünmüyorum
Mtzzeynep sbl_akrss bende devletten randevu almaya çalışıyorum spiral taktirmak için. Devletle özelin arasında ki fark biri ücretli biri ücretsiz sanırım 🙈
duruguzel sbl_akrss hormonsuz bakır spiral taktıracaksanız ikisi de aynı şeyi takıyor. Özelde işlem ücreti alıyor. Yoksa taktığı aynı şey
Erkekannsi NilayGokturk merhaba gebe olmayan polikinligemi randevu alıyorsnz bnde taktırmak istiyorum
NilayGokturk Erkekannsi direkt kadın doğumdan randevu aldım. Regl günümdü zaten gidince kan testi yapıp ögleden sonra da taktı
NilayGokturk Yepyenianne hayır haftada en az 2-3 affedersiniz icime bs…lıyo şükür güzel koruyor simdi
Yepyenianne Reglimin dördüncü günü toplum sağlığında ücretsiz taktırdım, sabah sağlık ocağında test verdim öğlen sonuç çıktı öğleden sonra taktılar, beş dklık bir işlemdi ve neredeyse hiç acımadı
Yepyenianne NilayGokturk Ne kadar süredir spiral takılı, inşallah problem de yaşamazsınız🌸 Ben yeni olduğum için henüz birliktelik yaşamadım. Açıkçası korkuyorum hisseder miyim, kayar mı, eşim hisseder mi diye 😬
Yepyenianne zeyneplina462_ sanırım benim acı eşiğim yüksek reglimin dördüncü günü gittim, anlık çok azıcık bi acı hissettim sonrasında da arada anlık sızılar hissettim ama öyle dayanılamayacak gibi aman aman bi acı değildi. Hiç korkmayın🌸
Yepyenianne Zaten pazartesi günü takıldı, henüz çok yeni sonrasında daha da rahat olucam sanırım, bir de şu ilk ilişki kısmını da atlatırsam 😂 o gözüme büyüyo cidden 😏
Hacer05 Yepyenianne yaaa gerçekten mi buna sevindim. Eczacı da spirali siz aliyosunuz ücretli olarak demişti . Bide toplum sağlığı derken aile sağlığı merkezi mi oluyo yoksa belirli bi yer mi ?
Yepyenianne Hacer05 evet toplum ve aile sağlığı merkezi, şehirden şehire farklılık gösterir mi bilmiyorum ama hiçbi ücret ödemedim.