Hllkrk Arkadaşlar merhaba biz 40 günlük olduk artık neler değişecek oğlum ne zaman tepki vermeye başlayacak tecrübeli anneler 😇
Gozde20 Hllkrk benimki 28 günlük neler değişiyor 40 da anlatsana biraz artık uyumaya başlıyor mu 😂😂 çok ihtiyacım var güzel şeyler duymaya
wafflee_42 Gozde20 Hllkrk Ohhhoo biz 3 olduk 🥰 Beni tanıyor benden başka kimsede durmak istemiyor(bu beni acayip mutlu ediyor). Başkası alınca ağlıyor. Güne gülümseyerek uyanıyor. Konuşmak istiyor. Ses arıyor... 🥰😄
Mylittleboy Hllkrk bizde 47 gunluk olduk hafif tebessüm ediyor daha öle gülmüyor ama atak haftasına girdik bu hafta bize cok zor geciyor beyin gelisimi oldugu icin bildigin sabah 8 den aksam 10a kadar uyumuyor ve durmuyoruz atak biraz zor geciyormus ama gecicek inanıyorum👌🏻Hazırlıklı ol 🙈
Hllkrk Her gün yeni birşey çıkıyor ve bence her çocuk farklı aslında benim ki başta hep uyuyordu gece 2 saatte bir uyanıp yiyip gaz çıkarıp uyuyordu şimdi uykuSuz geceler 😞 dün gece saate 5 de yatağa koydum başımı 😞 seninki sonradan uykuya alışır belki
Mylittleboy Hllkrk bzimde öyleydi gunduzleri nerdeyse hic uyumuyordu kucagında sakinlesiyorsa hafif dalması icin bırakabilirsin veya boynuna felan koy yuzunu ten tene temasda sakinlestirir , gecicek öyle düsün 1 hafta maalesef öle devam ediyor