sekerparem_ Trabzon kanuni Eğitim araştırma hastanesinde bebeğini sünnet ettiren varmı ? Nasıl geçti memnun kaldınızmi ?
Olimbonii sekerparem_ 20 kasimda olacaktik ama oglum antibiyotik kullandigi icin erteledik taşınma islerimde vardi 25 aralikta olacaz insallah doktorumuz Dilek Başar memnunuz ondan cok ilgili inşallah güzel geçer
sekerparem_ Olimbonii insaAllah güzel geçer peki genel anestizimi lokal anestezimi yapıyorlar ? Ben farabiden randevu almıştım ama orasi genel anestezi yaptıgı için orda yaptırmak istemedim
busekandemirr elifkos abr testi detaylı işitme testi genelde prematürelere, küvezde yatanlara ve uzun süre antibiyotik tedavisi alanlara yapılıyor benim bebeğim prematüre 40 gün küvezde kaldı ben de 6 ay aralıklarla yaptırıyorum
Olimbonii sekerparem_ sadece sunnet olana az narkoz veriyo hemen uyaniyo bebek ama benmki testis ameliyatı ve sunnet ikisi bir arada seninki tam uyucak demisti bana doktorumuz
sekerparem_ asldrkk ben başka bir hastaneye gittiğimde sadece ameliyattan bir kaç gün öncesine anestezi doktorunu görmeniz gerekir kan alınacak dedi başka bir test var demedi
asldrkk sekerparem_ normali o zaten her ameliyat öncesi anestezi doktoru görür ilaç falan kullandıysanız söyleyin mutlaka veya grip bile olsa
sekerparem_ asldrkk evet onu biliyorum abr için dedim öyle bir test varsa bize söylemediklerini onun ne olduğunu anlamadım
sekerparem_ asldrkk yanlış kişiye cevap vermişim kusura bakma başka biri sormuş nedir diye ona yazacaktım
Hticebyrk sekerparem_ 1 sene önce gitmiştik sünnet için doktorun ismi hatırlamıyorum onaylamıştı ama anestezi doktoru bizi vazgeçirmişti genel anestezi olacagı için bizde evde lokal yaptrdık
sekerparem_ Hticebyrk genel anestezi istemiyorum o hiç iyi değil özelliklede bebekler için o yüzden lokal anestezi yapan bir yer arıyorum